Harry, Katalin és Vilmos

Katalin készen áll a békülésre Harryvel, de Meghannal még nem

Katalin hercegné lehet a kulcsa annak, hogy a walesi család kibéküljön Harry herceggel, de vannak fenntartások.


Katalin nyitott a kibékülésre, bár inkább Harryvel, mint Meghannal. Még mindig fájdalmas érzéseket táplál amiatt, amit Meghan tett vele és Saroltával

− mondta egy forrás az Us Weeklynek.

Ez utalás arra a drámára, ami a Sussexek 2018-as esküvője körül történt, és ami a koszorúslányok ruháival kapcsolatos.

Egy másik forrás azt mondta:

Katalin nyitott lenne a kedveskedésre, ha Vilmos szeretné, de nem fog beleavatkozni. Bízik abban, hogy a helyzet idővel megoldódik magától. Hozzátették, hogy Katalinnak „nagyon hiányzik Harry. Mindig is testvérfiguraként tekintett rá”.

Bár a királyi család többi tagjától kissé elhidegült, Harry hercegnek sikerült kiköveznie az utat a megbékélés felé apjával, Károly királlyal − különösen annak fényében, hogy a király jelenleg kezelés alatt áll egy nemrég diagnosztizált rákbetegség miatt.

Katalin \u00e9s Harry

Fotó: Profimedia

Egy esetleges kibékülés közte és idősebb testvére, Vilmos herceg között azonban egyelőre még csak vágyálomnak tűnik. De van egy kis esély arra, hogy a király rákbetegsége és Katalin hercegné nemrég elvégzett hasi műtétje végül megváltoztathatja Vilmos és Harry kapcsolatának perspektíváját.

A Us Weekly egyik forrása figyelmeztette az olvasókat, hogy még ne tartsák vissza a lélegzetüket:

Vilmos szereti Harryt, de az elmúlt néhány év nagyon nehéz volt számára. A szomorú valóság az, hogy lehetetlen, hogy csak úgy elfelejtse azokat a rosszindulatú és bosszúálló támadásokat, amelyeket Harry ellene és a monarchia ellen intézett.

Úgy tudjuk, Vilmost különösen bántja néhány megnyilatkozás, amelyeket Harry tett róla a memoárjában, a Netflix doku-sorozatában és az Oprah-interjúban. Mégis, reméljük, hogy a két férfi valahogy megtalálja a módját, hogy újra közelebb kerüljön egymáshoz.


Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock