Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné és férje nagy változással készülnek a királyi és királynői létre​

A cambridge-i hercegi pár nyaralási szokásairól eddig sokat lehetett hallani, ám a közelmúltban úgy tűnik, változás állt be az értékrendjükben. Mindketten készülnek a királlyá és királynévé válásra, így nem történhet minden úgy az életükben, mint korábban.


Vilmos herceg és Katalin hercegné kétségtelenül az egyik legtöbbet emlegetett páros a világon, előlük pedig talán csak gyermekeik képesek ellopni a rivaldafényt. A legidősebb fiuk — György herceg — nemrég a wimbledoni teniszbajnokságon tűnt fel szülei mellett, akiknek egy lényeges szabályt kellett megszegniük azért, hogy a fiatal trónörökös jó helyről nézhesse végig a meccseket. Erről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Sarolta hercegnő bátyjához hasonlóan szintén egy sporteseményen jelent meg legutóbb, mégpedig a Nemzetközösségi Játékokon, ahol minden figyelmet elvont családtagjairól. Természetesen a sorból nem lehet kihagyni Lajos herceget sem, aki a leghumorosabb pillanatokat okozta grimaszaival a királynő platina jubileumi ünnepségén.

A család az iskolai szünetben vakációra vonul, amelynek helyszíne feltehetőleg a Mustique nevű magánsziget lesz. Hasonló fényűző nyaralásokra viszont már nem sok lehetőségük van, ugyanis jövendőbeli uralkodóként Vilmos herceg és felesége valószínűleg a hagyományosabb üdülési célpontokat veszik majd igénybe. A változás előtt már úgy tűnik, meg is kezdték a felkészülést.

Egy királyi szakértő így nyilatkozott a változásról:

„Míg a múltban láthattuk a párt pazarabb nyaralásokat élvezni síelés közben vagy naposabb éghajlatokat meglátogatva, mostanában hagyományosabb királyi megközelítést választanak, és inkább az Egyesült Királyságban lévő királyi rezidenciákon töltik az idejüket.”

Ezt természetesen a koronavírus miatti korlátozásoknak is be lehet tudni, viszont az is valószínű, hogy Katalin hercegnéék már ilyen formában is készülnek a királyi létre. Ezt az érvelést az is alátámasztja, hogy az ötfős család az utóbbi időben visszatérő vendége lett a Balmorali kastélynak, a királynő skóciai rezidenciájának.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire