Heidi Agan, aki Kate Middleton hasonmása

A nő, aki abból él, hogy Katalin hercegnének adja ki magát

Heidi Agan állítása szerint az Egyesült Királyság legélethűbb Kate Middleton hasonmása. Hírnevét – melyet a Katalin hercegnével való hasonlóságának köszönhet - több mint egy évtizede rendezvényeken és a televízióban való megjelenéseivel öregbíti.


Bár Katalin megszemélyesítését Agan nem tavaly kezdte, a személye iránti érdeklődés 2024 márciusában hozta lázba az embereket, mikor napvilágot láttak azok a fotók, amiken Vilmos Katalinnal együtt ellátogatott a Windsor Farm Shopba. Néhány rajongónak ugyanis meggyőződése, hogy a videón nem Katalin hercegné szerepel, így sokan azt kezdték feltételezni, hogy Agan játszhatta el a walesi hercegnét. Ezt Heidi Agan azóta azonban cáfolta, tehát a pletykák nem igazak, nem ő szerepelt a felvételeken.

Hogyan lett Heidi Aganból hivatásos Katalin hasonmás?

Agan 2012 óta hivatásos Katalin hasonmás, miután a munkahelyén, ami egy olasz étterem volt, a vendégek többször is összekeverték a walesi hercegnővel.

„Nagyon szerencsésen alakultak a dolgok, és valószínűleg soha nem lettem volna hivatásos imitátor, ha nem pincérnő lettem volna”

– mesélte Agan még 2017-ben a Business Insidernek.

„A vendégeknek köszönhető, hogy Katalin hasonmása lettem.”

Heidi Agan mennyire tanulmányozta Kate Middletont?


Agan számára nem volt elég, hogy fizikailag hasonlított a hercegnére, azon is keményen dolgozott, hogy leutánozza a mozdulatait, mimikáit.

„Közelről meg kellett néznem, hogyan beszél és viselkedik Katalin. Mindig figyelek arra, hogyan beszél. Azt hiszem, minden hasonmás alaposan tanulmányozza a hasonmását, mert önképzésre van szükség”

– mesélte a Mirrornak 2024 márciusában.

Agan hozzátette, hogy órákat tölt azzal, hogy felkészüljön minden egyes Katalinként való megjelenésre.

„A haját például hihetetlenül nehéz újraalkotni, mert nagyszerű frizurája van”

– mondta.

Ki Heidi Agan férje?

Bár Heidi gyakran oszt meg közös fotókat a hivatalos Vilmos hasonmással, Simon Watkinsonnal, valódi férje Russell Agan festő és lakberendező, akivel két közös gyermeket nevelnek.

Nyitókép: Instagram

(Us)