Katalin hercegné magyaráz.

A királyi szakértők szerint ezért lesz Katalinból remek királynő

Vilmos és Katalin mindig is arról voltak híresek, hogy nem veszik túl komolyan a királyi szabálykönyvet és megszegik a protokollt, ha az a közérdeket szolgálja. Ezek a húzásaik érthető módon az egekbe lőtték a népszerűségüket, és ez a királyi források szerint csak fokozódni fog, amikor ők fognak uralkodni.Sőt, az egyik forrás szerint Katalin hercegné már most készen áll arra, hogy királynő legyen – és amikor ez megtörténik, biztosan meg fog változtatni pár elavult szabályt.

Katalin megváltoztathat néhány elavult királyi szabályt, amikor királynő lesz. Régebben úgy volt, hogy a hercegnét soha nem lehetett látni egy eseményen sem Vilmos nélkül, de most már sok hivatalos rendezvényen egyedül vesz részt, ami annak a jele, hogy készen áll arra, hogy királynő legyen. A közösségi médiában is aktívan jelen van, és az interjúadásba is belejött. Ezt a jövőben is szeretné folytatni

– magyarázta egy forrás az Us Weeklynek.

Katalin a Vilmos hercegnek nyújtott támogató szerepe miatt is rendkívül sok dicséretet kap, pont emiatt a szebb napokat megélt monarchia egyik nagy erősségeként tartják számon.

Katalin természetes vezető, aki csodálatos képességgel rendelkezik ahhoz, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is higgadt maradjon

– tette hozzá a forrás.

Egy másik hozzátette:

Katalin hozzászokott ahhoz, hogy minden szem rá szegeződik. Ebben segít, hogy Vilmossal erős, szilárd házasságban él. A nehéz időkben támaszkodnak egymásra, és megbeszélik a problémáikat.

Nyitókép: Getty Images

Forrás: Marie Claire UK