Katalin hercegné

Őszinte vallomás: Katalin hercegné szerint ebben kell a legtöbbet fejlődnie

Katalin az évek során tagadhatatlanul a királyi rajongók kedvencévé vált, ám a saját bevallása szerint még bőven van miben fejlődnie.


A szakértők és a rajongók szerint a monarchia jövője Katalin kezében van, a hercegné azonban úgy véli, hogy még bőven van mit tanulnia, és elmondása alapján minden nap újabb és újabb információkat szerez a királyi családról és a feladatairól.

A hercegné a héten részt vett egy bristoli iskolában tartott rendezvényen, amelyet a mentális egészségtudatosság hete apropóján szerveztek.

Ez is érdekelhet: Katalin hercegné meglepő kijelentést tett a negyedik gyerek vállalása kapcsán

A programon a kétszeres olimpiai bajnok Kelly Holmes is részt vett, és ő árult el néhány izgalmas részletet a PEOPLE nevű lapnak:

Katalin azt mondta, hogy tanulnia kellett, és még mindig tanul minden nap. Küzdeni kell azért, hogy tudd, hogy elfogadnak (..).

Emellett a sportolónő megjegyezte, hogy a hercegné nyitottsága kifejezetten meglepő volt számára:

Katalin kedves volt, mert egyszerűen hajlandó volt arra, hogy kérdéseket tegyenek fel neki. Ez nagyon kedves dolog volt, mert megmutatta, hogy valaki, akinek olyan rangja és státusza van, mint neki is ugyanolyan ember.

Holmes azonban azt is megosztotta, hogy a hercegné mit mondott a saját hiányosságaival kapcsolatban:

A nyilvános beszéd sok embernek nem természetes dolog, és azt mondta, hogy még mindig dolgozik azon, hogyan kell kifejeznie magát. Mindent emberközelivé tett, hogy megmutassa, senki sem tökéletes.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images