Kourtney Kardashian fekete ruhában

Kiderült, melyik márka készítette Kourtney Kardashian esküvői ruháját

Kourtney Kardashian és Travis Baker harmadik esküvője is lezajlott a hétvégén, ezúttal Olaszországban keltek egybe. Kourtney nem akármilyen tervezésű ruhát viselt a nagy napon.


A reality sztár hétvégén feleségül ment a Blink-182 dobosához, ezúttal már harmadszorra. Az első esküvőjüket Las Vegasban tartották, ami csak a poén kedvéért történt meg. Másodszorra Santa Barbarán keltek egybe, ekkor már hivatalosan. Harmadik esküvőjük helyszínéül pedig Olaszországot választották.

Az olasz esküvőhöz pedig nem is dukálhatna jobban más, mint egy Dolce & Gabbana esküvői ruha. Travis hét hónappal ezelőtt kérte meg Kourtney kezét és a páros már túl van három esküvőn is.

A vasárnapi esküvő után Kourtney több fotót is megosztott közösségi oldalán, melyeken jól látható a Dolce & Gabbana tervezésű menyasszonyi ruha. A sztár stílusa kétségkívül rengeteget változott, mióta a rocksztárral randevúzik. Ez esküvői ruháján is meglátszott, ami egy rövid, szűk fazonú fehér ruha volt. A kiegészítője pedig egy áttetsző csipkekesztyű volt.

A fotókon jól látszik, hogy provokatívan rövid a ruha hossza, azonban a fátyol, ami több méteres volt, kompenzálta a szoknya rövidségét. A fátyol számos bonyolult csipkedíszítést tartalmazott, köztük egy nagy Szűz Mária képet a hátulján.

Az ifjú házasok okkal döntöttek úgy, hogy Olaszországban is egybekelnek, ugyanis ez egy meghatározó helyszín mindkettejük életében. Még szeptemberben a páros részt vett Milánóban egy divatbemutatón, ami az első repülése volt Travisnek azóta, hogy barátja meghalt.