Kourtney Kardashian és Travis Barker

Kourtney Kardashian és Travis Barker Las Vegas után Santa Barbaran is egybekelt​

A fiatal szerelmesek először április harmadikán mondták ki a boldogító igent, viszont akkor csak egy Elvis-hasonmás társaságában, Vegas egyik félreeső kápolnájában. Ezúttal Santa Barbaran kapták őket lencsevégre, ahol végre törvényesen is egybekeltek.

A 43 éves Kardashiant és a 46 éves dobost a Santa Barbarai bíróság előtt látták május 15-én esküvői szerelésben, ami arra utal, hogy végre hivatalos a házasságuk. A férfi egy fekete öltönyt viselt, Kardashian pedig egy fehér miniruhát vett fel, mellette pedig három gyermeke állt, akik a korábbi kapcsolatából születtek. Az eseményt a kocsin szereplő felirat hitelesítette, vagyis „frissen házasodtak".

Erre az alkalomra a rajongók már egy hónapja vártak, ugyanis áprilisban egy Las Vegasi úton már egybekeltek egy kápolnában, viszont elméletileg azt engedély és hitelesítés nélkül tették pár ital után egy és Elvis Presley hasonmás előtt. Az újdonsült feleség így írt Instagram-oldalán arról az eseményről:

„Egyszer volt, hol nem volt, egy messzi, messzi földön (Las Vegas) hajnali 2 órakor, egy epikus éjszaka és egy kis tequila után egy királynő és az ő jóképű királya kimerészkedett az egyetlen nyitott kápolnába, ahol egy Elvis mellett összeházasodtak (engedély nélkül)."

A pár már 2021 októberében eljegyezte egymást, a csodaszép alkalom hátteréül pedig tucatnyi vörös rózsa és fehér gyertya szolgát. Valamint kamerák is, hiszen az alkalmat a későbbiekben leadták a valóságshow egyik epizódjában. A friss házasokról mostanában az is kiderült, hogy már a közös gyerekek lehetőségén is erősen gondolkoznak.

„Pont amikor komolyra fordult a kapcsolatuk, Kourt és Travis úgy döntöttek, hogy erőfeszítéseket tesznek a teherbeesés érdekében. Ez egyikük számára sem volt kérdéses, mert a szívükbe zárták a nagy családot, és egyetértettek abban, hogy nincs értelme halogatni vagy megvárni, hogy előbb összeházasodjanak. Kourt természetes úton próbálkozik, de más módszert is fontolgat, de a közeli barátaik és a családjuk mindannyian tisztában vannak vele, hogy ez már tervben van, és hogy csak idő kérdése, mikor fogan meg"

— olvashatjuk az In Touch Weekly cikkében.