Harry és Meghan

Harry és Meghan végre megtörte a csendet a nyári hallgatásban

Az elmúlt hetekben kevés hírt lehetett olvasni Harry hercegről és Meghan Markle-ről, azonban van egy ügy, amiért képesek megtörni a nyári csendet.


Bár a sussexi család nyárra általában meghúzza magát és kevés dolgot tudatnak életükből a világ felé, egy fontos ügy miatt mégis csak előbújnak a csigaházukból.

Meghan és Harry az Archewell Alapítvány weboldalán osztott meg híreket egy hihetetlen kezdeményezésről, amelynek létrehozásában segédkeztek, a Responsible Technology Youth Power Fundról. De mit is jelent ez pontosan?

Ez az alapítvány már az első alkalommal 2 millió dollárt gyűjtött össze 26 fiatalnak és szervezetnek, akik olyan módszereket dolgoztak ki, amelyek segítenek abban, hogy az internet egy biztonságosabb és használhatóbb hely legyen - ami Harry és Meghan számára rendkívül fontos, tekintve, hogy mennyi gyűlöletet kaptak az interneten.

A 26 fiatal vezető teljesítményének megünneplésére a királyi pár közzétett egy videót, amiben felhívták őket, hogy gratuláljanak nekik.

A videóban Meghan egy ujjatlan, homokszínű, hosszú ruhában pompázott. A haja ki volt engedve és egy elegáns de visszafogott fülbevalót viselt kiegészítőként. Harry pedig hanyag eleganciával egy felhajtott ujjú fehér ingben és egy világosbarna kordbársony nadrágban volt.

A videóból kiderült, hogy Harry és Meghan roppant hálásak a fiatalok munkájának és már előre örülnek, hogy gyermekeik egy sokkal biztonságosabb internet-világba kerülnek, mint amiben jelenleg mi élünk.

Harry a videó vége fele így fogalmazott:

„Köszönjük, hogy mindent megteszel. A gyerekeink különösen hihetetlenül hálásak.”

Meghan pedig erre csak ennyit mondott:

„Még nem tudják, hogy azok, de majd tudni fogják!”

Nyitókép: Michael M. Santiago/Getty Images

(Marie Claire)