katalin hercegné és meghan markle

Meghan Markle viccelődött, ez pedig nem igazán tetszett Katalinnak

Amióta megjelent Harry Herceg Tartalék című memoárja, szinte alig akad olyan hét, hogy nem emelnének ki belőle valami szaftos történetet. Ez pedig most sem volt másképp.


A könyvben Harry herceg többször is felidézte mind a saját, mind felesége, Meghan Markle viszonyát a királyi család többi tagjával.

A memoár szerint a királynő és Meghan remekül kijöttek egymással, és a kutyák iránti szeretetük is összekötötte őket. Ahogyan Eugénia hercegnővel is remek kapcsolatot ápolt, Harry már-már testvériesnek jellemezte unokatestvére és felesége kapcsolatát.

A legtöbbet tárgyalt viszony azonban kétséget kizáróan Meghan Markle és Kate Middletoné, hiszen a két hercegné állítólagos összezördülései uralták a címlapokat az elmúlt években.

Harry már többször is nyíltan beszélt sógornője és felesége viszonyáról, részletezve a hírhedt koszorúslányruhás vitájukat és az azt követő békefenntartó találkozókat, sőt, arra is emlékeztetett, hogy az első néhány interakciójuk sem volt túlságosan zökkenőmentes-

A héten pedig előjött egy újabb történet, amelyben a herceg Meghan első királyi napjairól elmélkedett, és felidézte, hogy felesége már korán elsütött egy olyan viccet, ami nem igazán tetszett Katalinnak.

Harry szerint az incidens pontosan öt évvel ezelőtt történt a 2018-as Trooping the Colour ceremónián, ahol Meghan csatlakozott a királyi család többi tagjához a Buckingham-palota erkélyén, hogy végignézzék a parádét.

A szertartás végén Katalin állítólag megkérdezte tőle, hogyan milyennek találta az első Trooping the Colourt. Meghan pedig csak annyit felelt, hogy „jó színes".

Harry szerint ez a vicc nem jött be a hercegnének és a többi jelenlévő királyi családtagnak sem, mivel degradálónak tartották a Meghan megnyilvánulását.

(Marie Claire)