Meghan Markle

A Netflixre készít sorozatot Meghan Markle

Ráadásul nem is akármilyet: animációs sorozatot.


Meghan Markle sussexi hercegné Pearl munkacímen futó projektje egy családi sorozat lesz, melyben egy olyan 12 éves kislány kalandjait ismerhetjük meg, akit egy a történelem legfontosabb nőalakjai inspirálnak.

Markle mellett olyan nagy filmes nevek tűnnek még fel, amint például a kanadai filmrendező, David Furnish, aki producerként vesz majd rész a munkálatokban.

„A vele egykorú lányokhoz hasonlóan a mi hősnőnk, Pearl is az önmegismerés útján halad, miközben szembenéz a mindennapok kihívásaival. Boldog vagyok, hogy az Archewell Productions, együttműködve a Netflixszel, valamint egy hihetetlen producergárdával, elhozza az embereknek ezt az új animációs sorozatot, amely a történelem kiemelkedő nőit ünnepli"

– írta közleményében Markle.

Az Egyesült Államokban élő Markle produkciós cége (amit közösen vezet férjével, Harry herceggel – a szerk.), az Archewell Productions 2020 őszén kötött többéves szerződést a Netflix streamingszolgáltatóval különböző típusú műsorok – dokumentumfilmek, sorozatok, játékfilmek és gyerekprogramok – készítésére.

Az együttműködésből születő első sorozat a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről szól.

Markle-nek a közelmúltban jelent meg az első gyerekkönyve The Bench (A pad) címmel, amelyet a férje és fiuk, Archie közötti kapcsolat inspirált.

(MTI)