Meghan Markle beszélget a királlyal, Harry pedig Vilmos herceggel

Meghan Markle privát találkozót kért az új királyhoz

II. Erzsébet királynő temetését követően Meghan Markle privát audienciát kérvényezett az új uralkodótól. Ezzel elképzelhető, hogy hidakat szeretne építeni egy jövőbeli béküléshez a családtagok között, Károly király azonban még nem ajánlott fel időpontot a sussexi hercegnének.


Habár Harry herceg és felesége jó kapcsolatot ápoltak a néhai királynővel, a család többi tagjával megromlott a viszonyuk. Különösen Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, akik hosszú ideig nem is tartották a kapcsolatot a Kaliforniában élő rokonaikkal.

A közelmúltban történtek békülést sejtető események, például a két hercegi pár windsori sétája vagy a zártkörű családi vacsorájuk. Mindezek ellenére még továbbra sem biztos, hogy a kapcsolatuk teljesen megjavul. Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk az új walesi herceg gesztusáról testvére felé, illetve annak a feltételezhető jelentéseiről.

Meghan Markle a Vilmos hercegékkel folytatott pletykáktól eltávolodva egy másik békülés felé vezető híd kiépítésére vállalkozott. A napokban III. András királytól kért privát találkozót, feltehetően azért, hogy tisztázzák az elmúlt két év eseményeit.

„Most, mielőtt visszatérnének Kaliforniába, szeretne egy négyszemközti audienciát III. Károly királlyal.

Így van. Meghan szemtől szembe Károly királlyal. Jól hallottad. Ez egy lehetőség lenne arra, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, valamint tisztázzuk a dolgokat, és elmagyarázzák, hogy mi az oka annak, amit az elmúlt két évben tettek"

— idézték Neil Sean királyi riporter szavait a Marie Claire cikkében.

A királytól idáig nem érkezett válasz a kérésre, illetve az sem biztos, hogy egyáltalán lesz ideje egy megbeszélésre a sussexi hercegnével. Tudni illik, a királynő halála után és uralkodása kezdetén nagyon sok hivatali ügye van, melyek nem tűrnek halasztást.

Hogy az újbóli beszélgetések és a gesztusok a család egyesüléshez vezetnek-e, az csak a jövőben derül ki.