Fiatal pár öleli egymást, csillagjegyek veszik őket körül

Ennek a 4 csillagjegynek javulhat a párkapcsolata a héten

A tavaszi napéjegyenlőség a tavasz kezdetét jelzi, ami segít az energiaváltozás támogatásában. A téli időszak csendje már szinte teljesen mögöttünk van, és ezzel együtt már hallhatjuk, hogy az új évszak és azzal együtt egy új kezdet hívogat minket. Lássuk, mely csillagjegyek párkapcsolata számára tartogat nagy változásokat ez a hét!


Az asztrológiai év és a tavaszi napéjegyenlőség friss, új energiáját magadba szívva belátod, hogy az élet egyik legfontosabb aspektusa az, hogy hogyan érzed magad a bőrödben. Onnantól, hogy az érzelmi kiteljesedést helyezed előtérbe, új megvilágításban látod a dolgokat – ez pedig segít megragadni az újrakezdés lehetőségeit, amelyek kivirágoznak az alábbi csillagjegyek számára a héten.

1. Mérleg  (szeptember 23. - október 22.) 

A héten próbálj meg arra koncentrálni, hogy saját magadat helyezd középpontba. Az elkövetkező hetekben ugyanis hihetetlen lehetőségek nyílnak a fejlődésed számára, azonban ez csak akkor tud hatni rád, ha tisztában vagy azzal, hogy hol tartasz az életedben, és mire van most szükséged a szerelemtől. A szerelemben különböző döntések meghozatala felé utazol. Ez nem mindig könnyű - különösen akkor nem, ha még mindig arra fókuszálsz, hogy másokat tegyél boldoggá. Ez a hét lesz azonban az áttörés számodra, ha elég nyitott vagy, akkor megtalálhatod az új kezdetet, amelyre mindig is vágytál.

Március 19-én, kedden a Nap a Kosba lép, ezzel kiemelve a romantikus szektort, miközben a Halak energiája az elszántságot és a jólétet aktiválja. Ez egy sorsfordító pillanat lehet számodra, de időt kell adnod magadnak, hogy átérezd.

2. Szűz  (augusztus 23. - szeptember 22.) 

Ahogy belehelyezkedsz a hét energiájába, nagy vágyakozás várhat rád. Ez azt a célt fogja szolgálni, hogy a romantikus életedben néhány fontos felismerést élhess meg és észrevedd, mire is vágysz igazából. Bármennyire is azt gondolod, hogy tisztában vagy a vágyaiddal, időt kell adnod magadnak, hogy feldolgozz néhány folyamatban lévő leckét a kapcsolatodban.

A Kos és a Halak energiájának kombinációja a romantikus életedre, az intimitásra és az átalakulásra összpontosít. Ez nemcsak abban segíthet, hogy valaki újat vonzz az életedbe, hanem abban is, hogy a növekedés szükséges mozzanatain keresztül menj, hogy te és a partnered ismét ugyan oda kerüljetek.

Március 22-én, pénteken a Mars a Halakba lép, csatlakozva a Szaturnuszhoz és a Vénuszhoz. Ez egy erőteljes energiahullámot hoz létre, amely egyesíti a cselekvést, a szándékot és a bölcsességet, hogy segítsen teljesen megérteni, mit kell tennetek ahhoz, hogy békésebbnek és elégedettebbnek érezzétek magatokat az egyesülésetekben.

3. Skorpió  (október 23. - november 21.) 

Számodra a hét a kockázatvállalásról fog szólni a szerelem terén. Bár ezt már korábban is érezhetted, ezúttal ez abból fakad, hogy végre megtanultál néhány fontos leckét arról, hogy mi kell egy egészséges kapcsolat kialakításához. Fontos, hogy felismerd, hogy aki most vagy, az nem az, aki a múltban voltál, így bátrabban ugrasz bele új dolgokba is. A szerelemmel kapcsolatos kockázatvállalás nem csak a kapcsolatról vagy a szerelem iránti vágyról szól, hanem arról, hogy valóban meglátod magadban a képességet, hogy olyan kapcsolatot vonzz be, amelyet megérdemelsz.

Bár a Kos energiája még csak most kezdett beszűrődni, a héten felerősödik, amikor a Nap ebbe a jegyébe lép. A Kos a jólét és az elszántság felett uralkodik. Ez segíthet abban, hogy jobban megértsd, mire van szükséged a partneredtől, és hogy te magad hogyan tudsz egészségesebb módon benne lenni egy kapcsolatban.

A Kos energiája támogatja a március 22-én, pénteken a Halakba lépő Mars hatását, amely az elköteleződés és a házasság szektorát erősíti.

4. Nyilas  (november 22. - december 21.) 

Az előtted álló év drámai változásokat hozhat a romantikus kapcsolataidban, mivel az elköteleződés, a házasság és a család témái egyre fontosabbá válnak számodra. Nemcsak egy hosszú távú kapcsolat lendít előre, hanem valóban a családi élet azon aspektusa, amellyel a múltban kihívásokkal küzdöttél. Most már valóban készen állsz arra, hogy megtedd a következő lépést, és megadj magadnak mindent, amire mindig is vágytál.

Ezen a héten fontos, hogy te is és partnered is kihasználjátok a titeket körülvevő energiákat. Most van itt az ideje a fontos beszélgetések lefolytatásának. Ezáltal nem csak mélyebb elkötelezettséget alakítotok ki, hanem többet abból az életből, amelyet együtt fogtok kialakítani.

Nyitókép: Shutterstock

(YourTango)