Phoebe Dynevor

Eljegyezték A Bridgerton család sztárját

A Bridgerton család első évadában a bál gyémántjának nevezték, most pedig magának Phoebe Dynevornak is lett egy gyémántja.


A színésznő − aki Daphne Bridgertont alakítja a Netflix sikersorozatában − úgy tűnik, bejelentette, hogy eljegyezték, ugyanis a május 6-i Met-gálán egy csillogó gyűrűvel a kezén jelent meg. Az E! News azóta megerősítette, hogy Cameron Fuller színésszel köti össze az életét, akivel 2023 eleje óta nyilvánosan is kapcsolatban áll.

A színészek kapcsolatáról először tavaly áprilisban merültek fel a pletykák, amikor kéz a kézben sétálgattak Londonban. Bár a kapcsolatukat nagyrészt távol tartották a reflektorfénytől, 2023-ban együtt fotózták le őket Wimbledonban, legutóbb pedig Fuller elkísérte kedvesét a 2024-es BAFTA-díjátadóra.

Dynevor a gálán debütált új gyűrűjével, miközben egy éteri Victoria Beckham-kreációt viselt, így ő az első, aki a tervező ruháját viselte a Met-en. A gyémántpánt tökéletes kiegészítője volt a visszafogott, félig áttetsző, rózsaszínes ruhájának. A vörös szőnyeges megjelenés előtt előtt a sztár manikűröse, Mo Qin közeli pillantást engedett a rajongóknak Dynevor gyűrűjére, amikor megosztott egy Instagram-sztorit az esti körmeiről.

Annak ellenére, hogy számos interjút adott a Met-en, Dynevor maga még nem erősítette meg az eljegyzést.

​Ki Phoebe Dynevor vőlegénye, Cameron Fuller?

Cameron Fuller az elismert hollywoodi producer, Brad Fuller fia, aki olyan legendás horrorfilmek mögött áll, mint A bűn éjszakája és a Rémálom az Elm utcában.

Emellett színészként is tevékenykedik, olyan projektekben szerepelt, mint Az utolsó remény és a Sötétség titkai. Van egy népszerű YouTube-csatornája is, amelyet barátjával, Gregg Sulkin színésszel közösen vezet, akit a Varázslók a Waverly helyből ismert Mason Greybackként ismerhetsz.

A Dynevorral való kapcsolata előtt Fuller rövid ideig kapcsolatban állt a Pretty Little Liars sztárjával, Lucy Hale-lel, és randizott a közösségi média-sztár Lauren Elizabeth-tel is.

Forrás: Marieclaire

Nyitókép: Instagram