Sarolta hercegnő a cambridge-i hercegi párral és idősebb testvérével, György herceggel

7 éves lett Sarolta hercegnő — mutatjuk az szülinapi képeket!

Kate Middleton és Vilmos cambridge-i herceg egyetlen lánya, Sarolta hercegnő ma ünnepli 7. születésnapját. Az ünnepeltről nem más készítette el az szülinapi fotókat, mint édesanya!


Sarolta 2015. május 2-án született, nagyjából 2 évvel idősebb testvére, György herceg után. Középső gyermekként a negyedik helyet foglalja el a trónöröklésben, utána pedig a legkisebb testvér, Lajos herceg következik. A frissen közölt képeken a cambridge-i hercegi család egyetlen kislánya kék harangvirágok között ül.

Az egyik fotón a saját házikedvencét, Orlát ölelgeti, akit 2020-ban fogadtak örökbe nem sokkal előző kutyájuk — Lupo — halála előtt, akit a hercegné bátyjától, James Middletontól kaptak nászajándékba.

Kate Middleton és férje úgy szeretnék nevelni gyermekeiket, hogy a legtermészetesebben kiélvezhessék fiatalkorukat addig, amíg lehetséges. Ehhez olyan iskolába járatják György herceget, valamint Sarolta hercegnőt is, melyben a társaik nem tudják, kik is ők valójában.. Erről az elképzelésről, valamint a kicsik első próbanapjáról az új intézményben egy korábbi cikkünkben lehet részletesebben olvasni.

Ehhez a kameráktól elzárt neveltetéshez hozzátartozik, hogy a fiatal hercegnő nagyon kevésszer látható hivatalos megjelenéseken. A közelmúltban két alkalmon tűnt fel a nyilvánosság előtt: előbb márciusban a szüleivel és György herceggel a Westminster-apátságban volt az edinburghi herceg gyászszertartásán, majd a családot a húsvét vasárnapi istentiszteleten kapták lencsevégre.

A hercegnőt korábbi születésnapi fotóin olyan helyzetekben lehetett látni, ahogy jómaga is hatalmas mosollyal segít a rászorulókon. Önkéntes munkák közben a család többi tagja mellett igyekezett kivenni részét a feladatokból, és életkorához mérten cipelte a kisebb adományokat.

Forrás: BBC