Selena Gomez vörös ruhában a 2023-as VMA-n

Selena Gomez ezért nem volt hajlandó tapsolni Chris Brownnak a VMA-n

Selena Gomez reakciói - amiket a héten megrendezett MTV VMA-n láthattunk tőle -, futótűzként terjednek az interneten. Köztük az is, hogy az egyetlen kollégája, aki neve hallatán nem volt hajlandó tapsolni, az Chris Brown volt. Az okát pedig egyenesen az énekesőtől tudhattuk meg.


Idén szeptember 13-án rendezték meg a világ egyik legnagyobb zenei díjátadó gáláját, amin a szakma krémje vett részt. Miközben a legjobb R&B kategória jelöltjeit olvasták fel, Selena Gomez reakcióját vette a kamera.

Itt jól látható volt, hogy az énekesnő kezdetben minden jelöltnél mosolygott és tapsolt, majd mikor Chris Brown nevéhez értek határozottan abba hagyta a támogatói viselkedést. Nem tapsolt és nem is mosolygott. De mi okozta ezt az óriási ellenszenvet Selenaban?

Chris - akit Chloe Bailey How Does It Feel című dalában való közreműködéséért jelöltek -, a People magazinja szerint bűnösnek vallotta magát, mert 2009-ben fizikailag bántalmazta volt barátnőjét, Rihannát. Azóta azzal is megvádolták, hogy megütötte Frank Ocean-t és még két nem megnevezett férfit.

Ezen kívül volt barátnője, Karrueche Tran is távoltartási végzést kért és kapott is kapott ellene, miután azt állította, hogy erőszakkal megfenyegette, és egy nő 2018-ban szexuális erőszakkal, egy másik pedig 2022-ben nemi erőszakkal vádolta meg.

Bár Chris és csapata tagadta az évek során ellene felhozott vádak egy részét, a közvélemény nem tartja igazságosnak, hogy a sztár továbbra is reflektorfényben van. Köztük jól láthatóan Selena Gomez sem.

Ami Selenát illeti, egy VMA-díjjal ment haza a Rema-val való közös Calm Down című slágeréért, amely a legjobb afrobeats kategóriában nyert. Legjobb barátnője, Taylor Swift pedig kilenc díjat gyűjtött be. Ezzel ő lett az est legnagyobb nyertese.

Nyitókép: Getty

(Marie Claire)