Selana Gomez és Taylor Swift az MTV VMA-n

Selana Gomez még a fülét is befogta Olivia Rodrigo VMA koncertjén − mi volt a baja?

Olivia Rodrigo fergeteges fellépése az MTV Video Music Awards-on sokakat zavarba hozott.A 20 éves énekesnő előadásának felénél úgy tűnt, hogy a színpad meghibásodik: a mennyezetről leesett egy világítóberendezés, és a pirotechnika felrobbant, és Rodrigót rövid időre le is vezették a színpadról. A meghibásodás azonban szándékos volt, és az énekesnő Vampire című legújabb kislemezéhez készült klipjének hasonló jelenetére utalt.

Ennek ellenére a közönségből sokan aggódva néztek a mutatványra. A rajongók tovább is osztották fotókat és videofelvételeket Selena Gomez reakciójáról, aki a fellépés alatt tágra nyílt szemmel nézett és egyik kezét a fülére szorította.

Most azonban Gomez eloszlatta a spekulációt az arckifejezésével kapcsolatban. A BuzzFeed Celeb Instagram-posztja alatt kommentálta az esetet:

Hangos zajt hallottam, és megijedtem tőle.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Gomez megszólalt a 2023-as VMA után vírusszerűen szétfutó arckifejezései miatt. Az ünnepség után a színésznő az Instagram Story-jában azt írta:

Soha többé nem leszek mém. Inkább ülök egy helyben, minthogy meghurcoljanak azért, mert önmagam vagyok.

Egy másik Instagram-poszt alatt, amely Gomez elégedetlen reakcióját mutatta Chris Brown jelölésének bejelentésére, ezt írta:

Kit érdekel lol.

Az énekesnőnek volt elég oka örülni is az este alatt. Ő és a nigériai énekes/rapper Rema a Calm Down című dalukért megkapták a legjobb Afrobeats VMA díjat. A duó emellett az év dala és a legjobb együttműködés kategóriában is jelölést kapott.

Forrás: Harper's Bazaar

Nyitókép: Getty Images