Shakira 2023. márciusában egy televíziós show-ban

Shakira új életet kezd Miamiba, költöztetésének összegétől leesik az állad

Shakira Barcelonából az Egyesült Államokba költözik, miután szakított a spanyol focistával, Gerard Piquével.


Shakira Miamiba érkezését egy hatalmas, 12 millió dolláros (4 milliárd forintos) költözés és a vagyontárgyainak átvitele kísérte, amellett, hogy szuperautó-flottáját is átszállították új amerikai otthonába − adja hírül a Marca.

Egy ilyen járműflotta nem könnyen szállítható – ez vonta magával a legnagyobb anyagi terhet is. De hogy milyen járművek is alkotják a luxus flottát?

Az autók között a legdrágább egy Mercedes S-osztály limuzin, amely körülbelül 125 ezer dollárt (43 millió forintot) ér. A következő a sorban egy Mercedes SL550, amelynek becsült értéke 114 700 dollár (39 millió forint).

Shakira \u00e9s gyermekei

Fotó: Gotham/GC Images

A járművek között szerepel még egy Audi A7 Sportback, egy Mercedes SLK250, egy Tesla Model S, egy BMW X6, egy Audi Q7, egy Jeep Wrangler és egy Mini Cooper.

Shakira legolcsóbb autója egy szerény Seat Leon, amely vélhetően 20 ezer dollár (6,8 millió forint) körüli összegbe kerül.

Shakira 2007-ben írta alá a Seat Leon Pies Descalzos címen futó jótékonysági kampányát, amely már több mint 100 ezer eurót (37,5 millió forintot) hozott az énekesnő alapítványa számára, mely hazája legszegényebb területein dolgozik.

Nyitókép: Todd Owyoung/NBC / Getty Images