Közönségkedvenc újítás lesz elérhető a Spotifyon

Közönségkedvenc újítás lesz elérhető a Spotifyon

Az egyik legnépszerűbb zenehallgató platformot rengeteg ember használja, és sokan egyhangúan hiányolták ezt a funkciót. Az imák, úgy tűnik, meghallgatásra kerültek. Nyolcmillió dalnál végre megtekinthetőek lesznek a dalszövegek.


Erre a módra eddig még nem volt próbálkozás az alkalmazás történetében, pedig már ideje lett volna. Közel 170 millió aktív prémium felhasználónál tart a platform, és mostanra jutott el ehhez a lépéshez.

Még felhasználóbarátabbá tették ezt a funkciót azzal, hogy a megtekintés mellett részletekben vagy egészben is meg tudjuk majd osztani kedvenc zenéink sorait a különböző közösségimédia-oldalakon. A szövegeket telefonos appon az alsó sáv felhúzásával, számítógépen pedig a mikrofon ikon aktiválásával lehet bekapcsolni – olvashattuk a Spotify Newsroom oldalán.

Utoljára Taylor Swift kapcsán írtunk a streamingplatformról, ugyanis november 12-én debütált 30 számot tartalmazó albuma. A kiadással egy nap alatt a legtöbbet streamelt női előadó is lett a Spotify történetében.

A dalok sorai november 18-án már huszonnyolc országban megjelentek. A magyar hallgatóság egyelőre még nem élvezhette ki az újítást, de remélhetőleg lassan ennek is eljön az ideje.

Nyitókép: Unsplash/Alexander Shatov