Rachel McAdams a Top Gun: Maverick című film világpremierjén 2022. május 04-én a kaliforniai San Diegóban

Rachel Mcadams büszkén vállalja testszőrzetét

A színésznő minimálisan retusált fotóval ünnepli a testét, melyen természetes szépségét mutatja be.

Rachel McAdams a Bustle fotózásán egy plüss kanapén heverve mutatta meg hónaljszőrzetét, arra kérve a képszerkesztőket, hogy minimálás retusálást hajtsanak csak végre az elkészült képeken.

„Ennél a fotózásnál latex alsóneműt viselek. De már van két gyerekem. Ez az én testem, és úgy gondolom, hogy ezt nagyon fontos visszatükrözni a világ felé. Az rendben van, hogy a legjobb formádat hozd, és dolgozz érte, és egészséges légy, de ez mindenkinél más”

– mondta a 44 éves színésznő.

A Bustle-nek adott interjújában McAdams elmondta, hogy még mindig bűntudata van amiatt, hogy a karrierje csúcsán, a 2010-es évek közepén két év szünetet tartott Hollywoodban, hogy „józan maradjon”.

Miközben elgondolkodott azon a sokkoló döntésén, hogy visszautasította Az ördög Pradát visel, a Casino Royale, A Mission: Impossible III, a Vasember és a Zsenikém – Az ügynök haláli című filmek szerepeit, a színésznő elárulta, hogy a szünet miatt elgondolkodott azon, hogy teljesen felhagyjon a színészettel.

„Bűntudatom volt, amiért nem éltem a lehetőséggel, amit kaptam, mert tudtam, hogy olyan szerencsés helyzetben vagyok. De azt is tudtam, hogy ez nem igazán passzol a személyiségemhez és ahhoz, amire szükségem van ahhoz, hogy épelméjű maradjak”

– fogalmazott.

Annak ellenére, hogy időnként megbánta, hogy nem vállalt el egy szerepet, McAdams elmondta, hogy mindig hátralép egyet és elgondolkodik: „Ez volt a megfelelő személy erre a szerepre.”

A színészettől való rövid szüneteltetése alatt a kétgyermekes anya elmondta, hogy kezdetben nem volt tisztában azzal, miért vett ki egy kis szabadságot.

„Évekbe telt, mire megértettem, hogy intuitíve mit csináltam”

– magyarázta, majd hozzátette, hogy a mentális egészségét helyezte előtérbe, miközben fiatal korában a hírnévvel való navigálással küzdött.

„Azt hiszem, mindig is éreztem, hogy minden rendben lesz; vagy sikerül, vagy nem.”