Emma Corrin Diána szerepében

5 dolog, amit nem tudtál a Diána hercegnét alakító Emma Corrinról

A fiatal színésznő először a Korona című sorozatban mutatta be színészi tehetségét Diána hercegnő szerepében, azóta pedig a Vogue címlapjára is felkerült. Alábbi cikkünkben öt érdekességet gyűjtöttünk össze Corrin életéről és munkamoráljáról, melyeket még biztosan nem tudtál róla.


1. Kutyája a sztárvilág kedvence

Corrin a koronavírus világjárvány korlátozásai alatt fogadta örökbe kutyáját, Spencert — egy újabb Diána-utalás —, akit rendszeresen visz el a forgatásokra is. A stáb, valamint azok a hírességek, akik találkoztak már a kis házikedvenccel mind azt mondják, hogy úgy tűri a jelenetek felvételeit, mint egy öreg profi. Többek között Harry Styles is kutyacsőszködött már Spencernek.

2. Egyik szerepében a híres szélhámost, Anna Delveyt játszotta 

2021-ben Corrin feltűnt Joseph CharltonAnna X című produkciójában, mely nagyon sokat merített Anna Szorokin esetéből. Az orosz származású szélhámos 2013 és 2017 között gazdag német örökösnőnek adta ki magát, Anna Delvey néven. Bűncselekményei miatt 2017-ben letartóztatták. Bár a műsor szinte teljesen feldolgozza a történteket, jogi okokból nem ismerték el a kapcsolatot a forgatókönyv és a valós események között.

3. Karrierjében nem a teljes nevét használja

Sok hírességhez hasonlóan nem a teljes nevével vált ismerté. Ennek oka lehet a könnyebb megjegyezhetőség is, vagy bármi más. Corrin teljes neve valójában Emma-Louise, melyet Instagram-oldalán is feltűntetett. A mindennapokban azonban csak az Emmát használja.

4. Gyerekkori kötődése van Diána hercegnével

Amikor Corrin még fiatal volt, akkor édesanyjától — Juliette Corrin — több ember is elájult egy kávéházban. Ennek oka, hogy az anyuka nagyon hasonlított az egykori walesi hercegnére, aki éppen akkoriban vesztette életét. Az emberek valószínűleg a meglepődéstől és a rémülettől vesztették el az eszméletüket.

5. A lehető legmélyebben beleássa magát szerepeibe

Legtöbb szerepébe teljesen beleéli magát, hogy a vásznon a legjobb formáját nyújthassa. Amikor Diána karakterére készült, akkor próbálta a lehető legtöbb új készséget elsajátítani. Meglátása szerint így jobban hasonlított a mindig teljesítménykényszeres, fiatal Diánára. Többek között szteppet, jazzt és balettet tanult a felkészülési időszakban.

„Balettet tanulni 24 évesen a legrosszabb. Szinte lehetetlen. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amiket gyerekként kell megtanulnod"

— olvashatjuk Corrin szavait a Vogue cikkében.