Tom Holland élete egyik legfontosabb döntését hozta meg

Tom Holland élete egyik legfontosabb döntését hozta meg

Tom Holland egy nemsokára megjelenő sorozat, The Crowded Room forgatásán gondolkodott el a saját mentális egészségéről, illetve nemrégiben meghozott egy rendkívül fontos magánéleti döntést is.


A 26 éves színész Danny Sullivan karakterét formálja meg az Apple TV+ produkcióban, amely az 1981-es Szép álmokat, Billy! című könyv alapján készült.

Milligan-t az 1970-es években tartóztatták le, mert három nőt erőszakolt meg az Ohio Állami Egyetemen. Az ügyvédei közbejárása miatt azonban Milligan lett az első ember, akit valaha is felmentettek egy bűncselekmény alól, mivel disszociatív identitászavarban szenvedett.

Ez is érdekelhet: Miért hagyják ott a legnagyobb sztárok a közösségi médiát?

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Holland elmondta, hogy bár a sorozatot Milligan élete ihlette, ő és az író, Akiva Goldsman „úgy érezték, hogy ez a történet sokkal megfelelőbb lenne fiktív nézőpontból elmesélni".

Holland elmondta, hogy a Danny szerepének „mentális aspektusa nagyon kikészítette", és a színésznek hosszú időbe telt, mire felépült utána.

Magamat láttam benne, de a magánéletemben. Emlékszem, hogy egy kicsit összeomlottam otthon, és arra gondoltam, hogy leborotválom a hajam. Le kell borotválnom a hajam, mert meg kell szabadulnom ettől a karaktertől. És nyilván a forgatás közepén voltunk, úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem teszem... Nem hasonlított semmihez, amit valaha is átéltem

– nyilatkozta a színész.

Holland ezt követően azt is elárulta, hogy egy rendkívül fontos döntést is meghozott: közel másfél éve józan, emellett rengeteget tanult a saját mentális egészségéről a széria forgatása közben.

Forrás: Independent

Kép: WireImage / David M. Benett / Dave Benett