Kate Middleton és Vilmos herceg egymás mellett sétál

Szakértő ezt állapította meg Katalin hercegné és Vilmos herceg ​testbeszédéről

Darren Stanton testbeszéd-szakértő ezúttal Katalin hercegné és Vilmos herceg testbeszédét elemezte ki és elárulta, mit is kell tudnunk a királyi család legnépszerűbb párjáról.


Már 25 éve annak, hogy Diána hercegnő életét vesztette egy tragikus párizsi autóbalesetben.

Azóta öröksége – a kedvesség és az együttérzés – a királyi család rajongóiban él szerte a világban, valamint saját családjában. Mindkét fia rendszeresen beszél édesanyjáról és mindent megtesznek annak érdekében, hogy tovább vigyék azokat a tulajdonságokat, amelyeket az emberek annyira csodáltak és becsültek Diána hercegnőben.

Darren Stanton testbeszéd-szakértő véleménye szerint Vilmos herceg különösen sokat örökölt édesanyjától és ez főként abban mutatkozik meg, ahogyan az emberekkel kommunikál nyilvánosan.

„A viselkedéséből egyértelműen látszik, hogy Diána minden nap fontos és szerves szerepet játszik az életében”

– mondta Stanton Marie Claire-nek.

„Vilmos határozottan örökölte Diána sok jellemvonását. Humanitárius munkája alapján egyértelmű, hogy nem fél attól, hogy bepiszkolja a kezét, és gyakran látjuk, hogy milyen empátiával van mások felé. Úgy kommunikál a nyilvánossággal, mint az édesanyja, gyakran még a protokollt is megszegi, hogy közvetlenebb módon üdvözölje a tömeget.”

A szakértő szerint Cambridge hercegében mindig is megvoltak ezek a tulajdonságok, de a házasságkötése Kate Middletonnal segítette abban, hogy jobban kapcsolatba lépjen a néppel.

„Bár kétségtelen, hogy Katalin segített Vilmosnak, hogy közvetlenebb oldalát ismerje meg a tömeg, Vilmos már a házasság előtt is jótékony és segítőkész oldalát mutatta. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy Katalin hercegné nagy hatással volt Vilmos mostani gondolkozására”

– magyarázza Stanton.

Katalint gyakran láthatjuk közvetlen kapcsolatba lépni az emberekkel, akárcsak Diána tette. Észrevehetjük, hogy amikor Kate másokkal beszélget, merev szemkontaktust vesz fel és a fejét gyakran balra biccenti. Ezek annak a jelei, hogy megérti és alaposan átgondolja azt, amit a másik mond neki.


„Ezt hívják aktív hallgatásnak és Kate-ről elmondható, hogy őszintén érdeklődik, és a beszélgető partner minden szavát magába szívja, miközben lelkesen látja el feladatait. Ugyanezt a non-verbális viselkedést láthattuk Diánától is, és ez az őszinte érdeklődés a legnagyobb hasonlóság kettejük között”

– mondta a szakértő.

Nyitókép: Getty