A Wizz Air légitársaság repülője az égben

A Wizz Air bejelentése szerint járatok késésére számíthatunk ezen a reptéren

A Wizz Air figyelmeztetést adott ki, az egyik európai reptéren ugyanis sztrájk miatt fennakadásokra, a járatok késésére és törlésére lehet számítani.


Holnapra, azaz július 15-re az olaszországi reptéri dolgozók országos sztrájkot jelentettek be - közölte a Roadster. A munkaleállás miatt pedig komoly fennakadásokra, akár járattörlésre is kell számítani.

A Wizz Air tanácsa:

A légitársaság azt tanácsolja az utasoknak, hogy a bejelentésnek megfelelően tervezzenek: hagyjanak elegendő időt a reptérre való kijutásnak, illetve a szükséges procedúrák elvégzésére a check-in pultnál, valamint a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

people sitting on chair inside buildingPhoto by Phil Mosley on Unsplash

Közleményében a Wizz Air azt ígéri, hogy mindent megtesz a fennakadások minimalizálásáért, bár a sztrájkra semmi ráhatásuk nincsen. A változásokról természetesen folyamatosan tájékoztatást adnak az utasok számára és minden szükséges segítséget biztosítanak a számukra.

Azon utasok számára, akik a jegyüket utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásárolták, azt javasolják, hogy forduljanak közvetlenül a Wizz Air dolgozóihoz, hogy időben informálódhassanak a járatuk státuszáról.

Ezen kívül érdemes még a reptérre való kiutazás előtt applikációban, vagy a Wizz Air weboldalán ellenőrizni a járat státuszát, hogy elkerüljük a kellemetlenséget. A Wizz Air továbbá emlékezteti utasait, hogy amennyiben jegyükhöz WIZZ Flex szolgáltatást vásároltak, térítésmentesen átfoglalhatják utazásuk időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat.

Nyitókép: Shutterstock