Zendaya

Zendaya terhes? A színésznő megszólalt a témában​

A színésznő Instagram-oldaláról kezdett terjedni egy videó a napokban, melyen egy kisbaba érkezésére utaló fotó látszik. Zendaya ezúttal egy sztorijában oszlatta el a kételyeket a kérdéssel kapcsolatban.


A rosszindulatú TikTok-videót egy tréfás szerkesztésekkel foglalkozó csatorna osztotta meg. A posztban egy képernyőfelvétel látható Zendaya Instagram-profiljáról, melyen egy magzatról készített ultrahang lett közzétéve. A kiírásban az állítólagos színésznő ezt írta:

„Szeretlek. Félúton.”

Mindezzel utalva arra, hogy az ismert celebritás bizony gyermeket vár. A nagyobb hihetőség kedvéért még egy Marisa Tomei kommentet is bevágtak a videóba, ahogy éppen gratulál a kicsihez. A videó végén a 66 éves Kris Jenner táncol be a képbe a Lady Marmalad című szám felgyorsított változatára. Mondandójából kiderül, hogy az egész csak átverés volt.

Az Eufória sorozat és a Pókember filmek sztárja saját profilján reagált erre a videóra, a hasonló hazugságokat gyártó személyeket pedig kihívóknak — challangers — bélyegezte.

„Látod, ezért maradok távol a Twittertől... csak ok nélkül találnak ki dolgokat... hetente”

— olvashatjuk a hozzászólást a The Mercury cikkében.

Az egykori Disney-színésznő nemrégiben egy közös fotót osztott meg a párjával, Tom Hollanddal, mellyel boldog születésnapot kívánt neki. A leírásban a fiút olyan embernek nevezte, aki a legboldogabbá teszi őt. Már a fiatal pár kapcsolatának kezdete óta születnek hasonló pletykák a terhességgel vagy az esküvővel kapcsolatban, ám úgy tűnik, ezeknek mostanáig a fele sem igaz.

Bár gyerekvállalásról egyelőre nincsen szó közöttük, Holland egy 2021-es interjúban megosztotta, hogy imádja a gyerekeket és ős is szeretne már sajátot:

„Imádom a gyerekeket. Alig várom, hogy apa legyek. Tudok várni és fogok is, de nem tudok várni! Ha egy esküvőn vagy egy partin vagyok, mindig a gyerekek asztalánál lógok

Nyitókép: Getty