Limitált kiadású bakelitverziót készített a Gucci Billie Eilish albumából

Billie Eilish

Az együttműködésen belül a divathát egy teljesen egyedi, limitált ideig kapható Billie Eilish bakelitlemezt készített az énekesnő legújabb albumából. A gyűjtői darabra érdemes lecsapni, mert biztos, hogy nagyon gyorsan elfogy majd.

Mióta Alessandro Michele irányítja a Guccit, törekszik arra, hogy a márkát egy másik irányba is elvigye: amellett, hogy a megszokott luxust képviseli, eltökélt célja, hogy a fiatal és tehetséges előadókat is felkarolja, és ezzel egy fiatalabb közönséget is megszólítson. Ennek kapcsán jött az elképzelés, hogy egy közös projekten dolgozzanak együtt a polgárpukkasztó hírességgel, Billie Eilish-sel.

www.instagram.com

A Happier Than Ever Billie második stúdióalbuma, ami július 30-án jelent meg. Ezt dolgozták át a Guccinál egy díszcsomagolású bakelitlemezzé, mely egyesíti az énekesnő progresszív stílusát s divatház látványvilágával, így egészen biztosan gyűjtői darab lesz.

Érdekesség még, hogy a bakelitek újrahasznosítottak, így minden darab a lehető legegyedibb. Erős hatással volt rá a 70-es évek látványvilága: mind a színekben, mind a tipográfiában megfigyelhető ez.

www.instagram.com

A pakkon belül lehet majd kapni a brand új körömmatricákból is, amik összesen tíz butikban kaphatóak világszerte. A lemezt december másodikától lehet megvásárolni, limitált mennyiségben, szóval érdemes gyorsan lecsapni rá a Gucci bizonyos üzleteiben.

Nyitókép: Instagram/billieeilish