​Nagy szellemek, ha találkoznak – Goofy és Homer Simpson egy filmben

Homer Simpson és Goofy egy bárban

Érkezik a Disney legújabb filmje a Simpson családdal, The Simpsons in Plusaversary címmel. A frissen megjelent plakáton pedig látható, ahogy a sorozatból ismert apa, Homer együtt ül Mickey egér egyik barátjával, Goofyval.

www.youtube.com

“The Simpsons In Plusaversary” Disney+ Day Short Details Announced | Disney Plus News

A két szeleburdi karakter éppen egy bárban ülnek, és pár ital elfogyasztása után tárgyalják meg a világ fontos ügyeit. Érdekes beszélgetés lehet, az biztos. A Disney+ ünnepi filmjéből, a The Simpsons in Plusaversaryből az is kiderül, hogy egy kocsmába ez a két külön univerzumból származó szereplő, Goofy és a Simpson család feje, Homer.

www.instagram.com

November 12-ét kikiáltották a Disney+ napjának, ugyanis 2019-ben ezen a napon indult el a Walt Disney Company streaming platformja Észak-Amerikában és Hollandiában. Ennek az alkalomnak a megünneplésére készül el az ünnepi film, emellett pedig több ajánlattal is készülnek a felhasználóknak, valamint exkluzív tartalmak is megjelennek az évforduló alkalmából.

www.youtube.com

Loki in The SIMPSONS Trailer (2021) The Good, the Bart, and the Loki

Matt Groening ikonikus animációs sorozatával már többször is voltak hasonló együttműködések. Gondoljunk csak arra, amikor a kis család valahogyan a Marvel univerzum tagja lehetett a The Good, The Bart és The Loki című epizódban. Vagy másik ilyen eset, amikor Star Wars rajongók örülhettek, amikor megpillanthatták a Maggie Simpson in The Force Awakens from Its elnevezésű rövid műsort.

Forrás: Hypebeast