Megjelent az Így jártam apátokkal első előzetese

Az Így jártam apátokkal stábja

„Ez a története annak, hogyan ismertem meg apátokat” — hangzott el végre az ikonikus mondat Kim Cattrall Sophie-jának szájából. Az így jártam anyátokkal széria spinoffjaként megjelenő sorozat első előzetesében szemügyre vehetjük a karaktereket, kicsit belekóstolhattunk a jellemükbe, így pedig sejthetjük, hogy milyen stílusú részekre is számíthatunk.

"A közeljövőben Sophie (akinek fiatalkori énjét Hillary Duff alakítja) elmeséli fiának, hogyan találkozott az apjával. A történet visszavisz minket 2021-be, ahol Sophie és szűk baráti társasága éppen azon van, hogy kitalálják, kik ők, mit akarnak az élettől, és hogyan legyenek szerelmesek a társkereső appok és a korlátlan lehetőségek korában"

— olvashattuk a kiadott sajtóközleményt a Vulture cikkében.

www.youtube.com

How I Met Your Father | Trailer

A formula már korábban látható volt az eredeti Így jártam anyátokkalban, viszont a friss társaság új kalandokat, történeteket és rengeteg nevetést ígér. Az utóbbi időben hírbe került, hogy Duff újraindítja a Lizzie McGuire című sorozatát a Disney-vel, de ezt az ötletet nézeteltérések miatt elvetették. A színésznő nyilatkozatából kiderül, hogy megtisztelőnek tartja, hogy eljátszhatja Sophie szerepét az új sorozatban, és izgul is miatta.

www.instagram.com

Login • Instagram

Ez nem csoda, hiszen az Így jártam anyátokkal közkedvelt szituációs komédiaként írta be magát a filmtörténelembe. Hillary Duff és Kim Cattrall mellett fel fog még tűnni Francia Raisa , Suraj Sharma , Tien Tran Ellen és Chris Lowell, akiknek szerepéről egy korábbi cikkünkben meséltünk.

A 10 részes évadot január tizennyolcadikától lehet megtekinteni a Hulu oldalán.