Ezek voltak a 2023-as Met-gála legextrémebb ruhái – a tavalyin is túltettek

A 2023-as Met-gála egyik ruhája és színésznője

2023. május elsején esett sor a Met-gálára, mely minden évben az egyik legnépszerűbb divat esemény. A gála vörös szőnyege pedig idén is számtalan meglepetést tartogatott a nézőknek. Ezek voltak a legextrémebb ruhák és megjelenések!

Cara Delevingne

Getty

A brit szupermodell egy galléros, fehér gombos ingre emlékeztető ruhában, egy pár fekete ujjatlan kesztyűben és sokkoló ezüstfehér hajjal érkezett a 2023-as Met-gálára, Karl Lagerfeld személyes stílusára hajazva.

Billie Eilish

Getty

Billie Eilish a tőle már megszokott gótikus stílusban érkezett a 2023-as Met-gálára. Ruhája fekete csipkével borított volt, egy fekete platformos magassarkúval és fekete frizurával megkoronázva a megjelenését.

Cardi B

Getty

Cardi B egy Miss Sohee rózsaszín ruhában tündökölt, amikor a Met-gála előtt elhagyta a The Mark Hotelt.

Doja Cat

Getty

Doja Cat nevéhez hűen fehér macskanőnek öltözött a jeles alkalomra.

Lily Collins

Getty

A népszerű színésznő, Lily Collins elhozta nekünk Emilyt és Párizst is a 2023-as Met-gála vörös szőnyegére. A haja, a vörös rúzsos sminkje és a ruhája is a francia sikkesség netovábbja.

Lil Nas X

Getty

Az amerikai rapper, Lil Nas X szinte teljesen meztelenül, testén ezüst festéssel és kristály berakásokkal vonult végig, ami az arcán is megjelent. Ha a fotósok nem közlik, hogy ez ő, akkor nem biztos, hogy rájöttünk volna.

Jared Leto

Getty

Jared Leto egy fokkal komolyabban vette a macskajelmezt Doja Cat-nél.

Nyitókép: Getty