Újra együtt az Office munkatársai: Steve Carell és John Krasinsk közösen forgatnak

Az Office szereplői

Mindkét színész az NBC ismert szitkomjában vált ismertté. Míg egyikük a kamerák előtt folytatta karrierjét, addig a másik inkább a háttérbe vonult és rendezői pályáját egyengette, a közeljövőben pedig hosszú idő után ismét összeállnak a rajongók nagy örömére.

Steve Carell az Office sikersorozatban a Michael Scott nevű karaktert alakította, aki a Dunder Mifflin papírvállalat regionális vezetőjeként tűnt fel az évadokban. Mellette Krasinski keltette életre Jim Halpertet, a szarkasztikus üzletkötőt. A széria 2013-ban ért véget, azóta pedig mindketten maradtak a filmes pályán, viszont annak a két különböző oldalon.

Krasinski rendezte a Szeretteink körében című drámát, valamint a 2018-ban megjelent, nagy sikernek örvendő Hang nélkült is. A tervek szerint a jövőben Carell is csatlakozik majd a következő produkciójához, ami Imaginary Friends címen kerül majd mozikba, a történet középpontjában pedig egy olyan ember áll majd, aki képes látni mások képzeletbeli barátait. Az eddigi szereplőgárdában Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw és Louis Gossett Jr. neve tűnt már fel.

www.youtube.com

Dunder Mifflin 2.0 - The Office US

Carell egy nemrégiben közzétett interjúban fejezte ki izgatottságát azzal kapcsolatban, hogy ismét egykori kollégájával dolgozhat egy produkción. Várakozásokkal teli nyilatkozatában így beszélt arról, miként viccelődik majd a forgatások ideje alatt:

„Nos, még nem kezdtem el vele dolgozni a filmen, de már alig várom. Csak örömöt és szórakozást várok. Úgy értem, ő a legjobb, és ő egy nagyszerű rendező.

Tudod, majd próbára teszem őt. Megdolgoztatom majd érte. Lehet, hogy én is egy olyan kényes színész vagyok, aki nem mindig ért egyet, vagy nem jön ki a lakókocsiból. Azt hiszed, hogy felvettél valakit, aki a barátod, de tévedtél!"

Nem ez az első alkalom, hogy a 40 éves szűz film sztárjának Krasinski rendez, hiszen a sorozat hatodik évadjában egy epizód erejéig ő került vezetői pozícióba. A rajongók ezután joggal várhatják, hogy további alkotásokban is munkát kapjanak majd az egykori Office-kollégák, például Rainn Wilson (Dwight) vagy Ed Helms (Andy).

www.youtube.com

The Best of Jim - The Office US

Nyitókép: Instagram/theoffice

Forrás: Screen Rant