Ariana Grande

Érkezik Ariana Grande sminkkolekciója

Saját dekorkozmetikai kollekciót dob piacra.

Néhány hónapja derült ki, hogy saját szépségmárkával, a rukkol elő Ariana Grande. Az énekes most végre bejelentette, hogy a Sweetener című albuma egyik dala után nevet kapó REM Beauty első kollekciója, az Ultraviolet november 12-én érkezik.

A 12 terméket tartalmazó kollekcióban szempillaspirál, szemceruza, szemhéjfesték-paletta, folyékony szemhéjfesték, ajakdúsító szájfény, rúzs és highlighter is található lesz.

Grande fontosnak tartotta a termékek dizájnját is, melyek a scifihez, a horrorhoz és az űrkutatáshoz való vonzódása miatt futurisztikus, fémes csomagolást kaptak. Ezek után nem csoda, hogy a különböző árnyalatok csillagközi utalásokat tartalmazó nevekre hallgatnak, a rúzsok pedig ul az űrhajósok szkafanderére hasonlító kupakkal rendelkeznek.

„Szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy minden úgy néz ki, mint a Star Trek vagy a Black Mirror kelléke, vagy valami hasonló. Nem akartam, hogy sminkként nézzen ki"

– mondta a Seventeen magazinnak.

A termékek ára pedig 15 és 24 dollár (4700-7500 forint) között mozog, a kollekciót kizárólag a Rembeauty.com oldalon lehet megrendelni.