Kim Kardashian rózsaszín ruhában

Rózsaszínbe borult Hollywood, mióta kijöttek a Barbie első forgatási képei

A napokban megjelentek az első sajtófotók a közelgő élőszereplős Barbie-filmről, melyben Margot Robbie játssza a címszereplőt. A habos-babos, rózsaszín megjelenés láthatóan múzsává vált Hollywoodban, hiszen a világsztárok előszeretettel bújnak mostanában rikító pinkbe.


Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk a Ryan Gosling és Margot Robbie főszereplésével fémjelzett Barbie című film fotóiról, melyek a témakörhöz méltón igazi babavilágnak tűnnek. Robbie egy rózsaszín tornadresszben és a lábain görkorcsolyákkal mutatkozik a fotókon, melyekkel nyolcvanasévekbéli hangulatot teremt.

Mellette Gosling Ken szerepében szintén magára öltötte a játékfigurák jellemző hangulatát, ehhez pedig még a haját is képes volt kiszőkíttetni. Ellenben nem ők az egyetlenek, akik magukénak érzik ezt a stílusirányzatot. A mozivásznon túl Megan Fox és Machine Gun Kelly a valóvilágban öltöztek rózsaszínbe a zenész új dokumentumfilmjének, a Life In Pinknek a premierjén.

Mindketten népszerű divatmárkák darabjait vették magukra. A színésznő a 2021-es LVMH-díjas Nensi Dojaka tervezését, míg szerelme a feltörekvő Chet Lo ruhájában érkezett az eseményre. A díszbemutató másnapján Fox láthatóan nem volt képes elszakadni ettől a színtől, akkor ugyanis egy pink The Andamane márkájú ruhában látták, egy kristályokkal kirakott válltáskával ötvözve.

A felsorolásban természetesen Kim Kardashian is teret kap, aki minden divatmegmozdulásból kiveszi a részét. Ezúttal egy Balenciaga lycra-t púderrózsaszín nadrágcsizmát viselt.

Mellettük szót érdemel még Lizzo — aki egy megjelenésén a cipőjétől kezdve a harisnyáján át, egészen a teljes ruházatáig rózsaszínbe öltöztette magát — valamint Sebastian Stan, aki nagyon merészen Kennek öltözött az idei Met-gála alkalmából.