Bobbi Brown új márkája, a Jones Road szemhéjfestékei

Bobbi Brown no makeup sminkje lassan az egész világot meghódítja

A hét hónapja piacra dobott termékek Amerika után már Európát is beveszik.


Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a Bobbi Brown márkát, ha valamennyire is otthon vagyunk a high end sminktermékek ismeretében. A márka szerencsére itthon is kapható, azonban legújabb termékeire még várnunk kell egy darabig.

A Bobbi Brown no makeup, vagyis láthatatlan sminket ígérő kollekciója, a Jones Road hét hónappal ezelőtt került a piacra, akkor még csak Amerikában, de most Angliába is megérkezett.

Bobbi Brown, aki 2016-ban hagyta ott a márkát, új kollekciójával kapcsolatban azt nyilatkozta, soha nem gondolta volna, hogy visszatér a kozmetikai iparba, de rájött, mennyire szeret sminkes lenni. Így született új szépségvállalkozása, a természetességet hirdető Jones Road, mellyel Brown másik fontos célja a termékek könnyű használata.

„Az elmúlt négy-öt évben rájöttem, hogy sokkal kevesebb sminket viselek, és mennyivel jobban nézek ki így. Megváltozott a sminkelésről alkotott elképzelésem, és szeretném megtanítani és inspirálni a nőket arra, hogy nem kell úgy kinézned, mintha sminket viselnél"

– nyilatkozta a brit Vogue-nak.

A Jones Road mindössze kilenc alapterméket foglal magában, köztük egy fekete szempillaspirált, egy, a foltokat eltüntető korrektor ceruzát és egy nagyon könnyed ajakfényt. A márka az év elején öt bőrápolási termékkel bővült ki, mi pedig nagyon reméljük, hogy hozzánk is eljut hamarosan.