Sarah Jessica Parker nagy, fekete-fehér ruhában és kalapban áll a vörös szőnyegen

Megtudtuk Sarah Jessica Parker bőrápolási rutinját

Ki ne szeretne 57 évesen ragyogóan feszes bőrt és egészséges külsőt? Sarah Jessica Parkernek ez sikerült és azt is megtudtuk, hogy hogyan.


A nyár elején a Szex és New York színésze elárulta Allure-nak, mennyire frusztrált volt, amikor az internet népe bevállalósnak nevezte, amiért natúr arccal lépett ki az utcára.

„Nem hiszem, hogy van jó vagy rossz módja annak, hogy kapcsolatot ápoljunk az öregedéssel, az élettel és a földön eltöltött idővel”

– mondta Parker.

Teljesen logikus tehát, hogy a színésznő legújabb kampánya a RoC Skincare márkával arról szól, hogy élete jelenlegi szakaszát élje át és optimizmussal előre tekintsen.

Sarah Jessica Parker karrierje nagy részét egy divatos lány megtestesítésével töltötte, ennek ellenére elárulta, hogy ő ennél sokkal visszafogottabb. A Glamournak azt is elárulta, hogy nincs szüksége egy maroknyi terméknél többre, bár lenyűgöző a választék a piacon.

De lássuk, hogy mi a színésznő arcápolási rutinja, ami egyszerű, hatásos és lényegre törő.

A hidratáló

Sarah elárulta, hogy a RoC Skincare márka fényvédővel ellátott hidratáló krémét használja minden nap. Olyannyira imádja, hogy magával is viszi, ha dolgozni megy és az alapozóját ezzel a krémmel elkeverve viszi fel arcára.

Bőrápoló eszköz

A színésznő a magazinnak elárulta, hogy hosszú évek óta használja a jade masszázs-hengereit. De nem csak neki, hanem lányainak is nagyon bejött az eszköz. Olyannyira, hogy Parkerét használták, ezért vett mindegyik lányának egy sajátot.

Szérum

Ismét egy Roc Skincare terméket ajánlott a színésznő, méghozzá egy szérumot. Parker az esti rutinjában különösen a szeme környékére használja, nappal pedig az egész arcára eloszlatva.