Sonia Lyson Louis Vuitton sálban

Több mint kiegészítő: így dobd fel az egyszerű outfited egy dizájner sállal

Azzal biztosan tisztában vagy, hogy hogy egy dizájner táska vagy egy cipő milyen erővel bír. Ám van egy olyan kiegészítő, amelyről rendszeresen megfeledkezünk, pedig képes teljesen átalakítani a megjelenésed.


Az idei szezonban azonban a szerény és praktikus sál viselését ideje kicsit újragondolni, mivel még a legegyszerűbb ruhát is izgalmassá varázsolja.

Nem hiszel nekünk? Akkor vess egy pillantást fentebb Sonia Lyson stylist outfitjére, amely tuti bizonyítékként szolgál. Bár a teljesen fekete ruhája és barna Aritzia kabátja kétségtelenül elegáns, ami ezt a megjelenést a következő szintre emeli, az a Louis Vuitton sál.

A rózsaszín és barna színű, logóval ellátott ruhadarabot nyitottan viseli, hogy maximális hatást keltsen. Ily módon a sál érdekesebbé teszi a visszafogottabb darabokat, miközben a szükséges melegséget is biztosítja.

a Ferragamo bemutat\u00f3 vend\u00e9ge

Fotó: Getty Images

A sál alternatív viselésére nagyszerű példa a Ferragamo bemutatóján látott vendég megjelenése is.

Azzal, hogy a vállára terítette és derékszíjjal rögzítette, könnyedén beillesztette a sálat a ruházatába, és sokkal több funkciója lett, mint egy egyszerű kiegészítőnek. Az outfitet azzal koronázta, hogy a szezon árnyalatában, pirosban pompázó hegyes sarkú cipővel párosította.

És nem csak az utcai stylistok hirdetik a sál erejét. A Chanel 2024-es őszi manchesteri Metiers D'art showján például a modellek a kifutón minikben, és élénk színű, földig érő sálakban vonultak fel, míg a Diesel kampányában a modellek a márka logójával díszített, földig érő szőrme sálakban jelentek meg.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images