A Dolce&Gabba lakberendezési üzlete

Megnyílt a Dolce & Gabbana lakberendezési üzlete

Mesés darabokkal, természetesen.A héten a nagy múltú olasz divatház bejelentette, hogy Milánóban nem egy, hanem két üzletet nyitnak meg, amelyek kizárólag a lakberendezési termékcsaládjuknak vannak szentelve. A Dolce&Gabba úgy gondolta, hogy a vásárlók egy része valami kimagaslót keres, mint például a megrendelésre készült kanapék és dohányzóasztalok, míg mások talán textíliákat vagy kerámiákat szeretnének, így az előbbieket az egyik, utóbbiakat a másik üzletben lehet megtalálni.

A márka úgy véli, hogy a vásárlók a nagy értékű és a kisebb tételek szétválasztásával könnyebben tudnak az egyéni érdeklődési körnek és korosztálynak megfelelően válogatni.

„Két különböző üzletet akartunk, amelyek mindegyike bizonyos termékkategóriáknak szentelt, de ugyanakkor kiegészítik egymást. A Corso Venezia 7-ben található butikban akkurátus kellékek - twill párnák, paplanok, szájjal fújt muranói üvegáruk és szicíliai kerámiatányérok, illatgyertyák és lakkozott fa kiegészítők találhatók. A berendezési tárgyak - a nagyméretű szövetkanapéktól a lakkozott tölgyfaasztalokig és a kiegészítő bárbútorokig - a Via Durini 23-ban kaphatók.”

– mondta el Domenico Dolce és Stefano Gabbana a Vogue-nak.

A Dolce & Gabbana úgy döntött, hogy semlegesen tartja meg üzletei belső tereit, hogy a sajátos dizájnjaik kerülhessenek a középpontba.

„A terek kortársak és lineárisak; a fehér, fekete és szürke semlegessége a kollekció kreativitását teszi főszereplővé. [A kollekcióval] az olasz fatto a manóra összpontosítottunk: az apró öltések, a szőtt szalma, a mozaikok, a kézzel festett kerámiák. De a lakkozásra is, amely szinte az összes bútor alapja, és a sárgaréz megmunkálására”

– magyarázzák.