Adele a Grammy díjátadón

Adele különleges körmei újra divatba hozzák ezt az elfeledett manikűrtrendet

Szeretjük a jó visszatéréstörténeteket, legyen szó divatról, frizurákról vagy szépségtrendekről.De most egy olyan fordulat történt, amire még mi sem számítottunk: visszatértek az ultrahosszú körmök. Adele nemrég extrém formájú „kúpszmoking körmökkel" kápraztatott el minket, ami szintén annak a jele, hogy ideje „karmokat” növesztenünk.

Adele az Instagramon posztolta legújabb körömformáját. Kócos hajjal, jellegzetes füstös szemmel és trendi barna ajkakkal pózolt, de ami számunkra a leginkább feltűnt, azok az ultrahosszú „kúp alakú szmoking körmei" voltak.

Nemrég Heidi Klum is hasonló stílust viselt. Adele körmei legalább 2 cm hosszúak és a végén kúp alakúvá válnak, az énekesnő pedig fekete-fehér szmoking színt választott hozzájuk.

A manikűrért Adele körömművésze, Zola Ganzorigt volt a felelős, aki elárulta, pontosan hogyan alkotta meg a megjelenést. Nem meglepő, hogy a 2 cm hosszú körmök akril, zselés vagy műkörmökkel készültek, majd a színezés következett.

Bőrtónusához illő nude árnyalatot használt alapként, majd egy kis strasszkövet helyezett el pont középen, ahol a két szín átfedésben van.

A „szmoking körmök" könnyen elkészíthetők rövidebb körmökre is, bár nekünk nagyon tetszik, ahogy ezzel a hegyes körömformával mutat.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Getty Images