Beyoncé

Ennél vadabb nem is lehetne Beyoncé Valentin-napi ruhakollekciója

Az énekes ruhamárkája, az Ivy Park új ruhakollekcióját ezúttal is az Adidasszal közösen készítette el.

Olyan kollekciót szerettem volna létrehozni, amelyben mindenki átéli a tükörbe nézés örömét és az önszeretet ünneplését

– nyilatkozta nemrég Beyoncé Ivy Heart nevű új, Valentin-napi ruhakollekciójáról.

Az Adidasszal ismét közös együttműködésben számos kényelmes, de feltűnő darab kapott helyett, többek között egyenes szabású, szögletes vállpárnával ellátott kombiné, pufi dzseki, pulóverek és melegítők, melyek mind vörös színben pompáznak, valamint egy fehér tornacipő, írja a Billboard.

Az Ivy Park Instagramján vasárnap közzétett fotósorozaton maga Beyoncé látható a kapszulakollekció darabjaiban.

A kollekcióról a sztár a Vogue China-nak nyilatkozta elmondta, hogy a darabok megalkotásának célja az volt, hogy felhatalmazza viselőit.

„Mindannyiunknak van egy olyan ruhája, amitől azonnal erőteljesnek, szexinek, magabiztosnak és szeretettnek érezzük magunkat. Azonnal felismerjük ezt a zsigeri érzést. Az Ivy Heart-tal olyan kollekciót szerettem volna létrehozni, amivel mindenki átéli a tükörbenézés örömét és ünnepli az önszeretetet. Élénk vöröset, rózsaszínt és semleges színt használtunk, amelyekben a piros volt a domináns szín. A piros mindig is az örömöt, az érzékiséget és a szeretetet jelentette számomra.”

Az Ivy Heart negyven gendersemleges ruhadarabja XXXS-től 4XL-es méretig lesz kapható, a kollekció február 9-én 12 órakor érkezik.

Nyitókép: Los Angeles Times via Getty Images / Robert Gauthier