4 nő áll háttal a kamerának, virágcsokrokat emelnek az égbe esküvőn

5 esküvői frizura vendégnek, amivel nem lehet mellé lőni

Az, hogy milyen frizuránk legyen egy esküvőn vendégként sokszor komoly fejtörést okozhat. Nem szeretnénk ellopni a reflektorfényt a menyasszonytól, ugyanakkor hétköznapi hajjal se szeretnénk megjelenni egy elegáns esküvőn. Összegyűjtöttünk pár frizurát, melyek tökéletesek lehetnek egy esküvői vendégnek.


A frizuránk kiválasztását rengeteg dolog befolyásolhatja. Például az egy nagyon fontos szem előtt tartandó szempont, hogy milyen lesz az esküvő stílusa, tematikája. Egy elegáns, luxus esküvőre más frizurával érkezzünk, mint egy bohókásabb, hippi stílusúra.

Az sem mindegy, hogy mi magunk milyen ruhát és kiegészítőket tervezünk viselni ezen a jeles napon. Ha egy hátul elegánsan kivágott ruhában tervezünk menni, akkor a hajunkat érdemes felfogni kontyba, vagy egy elegáns lófarokba, hogy a ruha lényegi részét ne takarjuk el. Ezek mellett pedig érdemes az időjárást is szem előtt tartani.

Lássuk a legjobb esküvői vendég frizurákat!

Kócos konty

Ez a frizura tökéletes egy hátul kivágott fazonú ruhához, picit lazább esküvőre.

Csavart lófarok

Egy forró nyári napon életmentő lehet a hosszú hajkoronával megáldott nők számára a lófarok. Ha szeretnénk extrázhatjuk egy csavarással, ami egyszerűen elkészíthető, de elegáns hatást kelt. Minél feszesebb és szorosabb a lófarok, annál elegánsabb az eredmény.

Fonat kiegészítővel

Ez a frizura egyszerre képes elegáns és bohókás hatást is elérni. Így bátran viselhetjük lazább és luxusabb tematikájú esküvőre is. A nagy melegben pedig a fonás is - a lófarokhoz hasonlóan - áldás lehet.

Kócos, strand hatású lófarok

Egy tengerparti, vagy víz közelében történő esküvőhöz az egyik legjobban passzoló frizura ez a kócos hatást keltő, lágy hullámos lófarok. Egy díszes csattal pedig könnyedén elegánssá varázsolhatjuk.

Baby fonatok

Ez a frizura az előzőhöz hasonlóan szintén egy vízközeli esküvőhöz illik a leginkább. Könnyen és gyorsan elkészíthető.

Nyitókép: Shutterstock

(Glamour)