Rchel Weisz függönyfrufruval

Mindenkinek jól áll: a függönyfrizura az új hajőrület

A függönyfrufru már kiérdemelte helyét a „Hírességek Csarnokában”, ha hajakról van szó (a vágás hihetetlen népszerűségnek örvend a TikTok-on), de most követi a függönyvágás is.


A réteges, dús haj újra reneszánszát éli. A '70-es évek hatásai, mint a Farrah Fawcett-frizurák, a tincsesség és az átfordított rojtok most találkozott a '90-es évek hajimádatával, és egy egész új hajkollekciót hoztak létre, amiről a Glamour is beszámolt.

​Mi az a függönyfrizura?

A függönyvágás a függönyfrizura formáját utánozza, de a hajad teljes hosszában. A függönyfrufruhoz hasonlóan a vágás is középen elválasztott, a legrövidebb részek a választóvonalhoz közel kezdődnek mindkét oldalon, majd a külső perem felé egyre hosszabbak lesznek. Akárcsak a valódi függönyök, a vágásnak is van egy áramló hangulata, amely segít keretezni a fókuszpontot, az arcot. A lágy ívek formázzák az arcot és az állat, míg a rétegek lendületes, szexi tartást adnak a frizurádnak.

A vágás a '70-es évek réteges frizurájának és a Jóbarátok Rachel vágásának keveréke

− magyarázza Milosz Pawlak hajstylist.

Bár a vágás önmagában is gondoskodik a szerkezetről, ahhoz, hogy valóban tündökölj vele, érdemes tökéletesíteni a formázási rutinodat is.

Íme a 6 kedvenc módszerünk a függönyfrizura viselésére. Neked melyik tetszik a legjobban?