Ariana Grande a Grammy-díjátadón

5+1 ikonikus Grammy-díjátadós megjelenés, amiket sose felejtünk el

A Grammy-díjátadó a zenei világ Oscar-gálája. Az énekesek és előadók ilyenkor a vörös szőnyegen álmaik ruhakölteményében vonulhatnak fel, megmutatva ezzel is egyéniségüket. Az esemény idén már 65. alkalommal kerül megrendezésre, éppen ezért összegyűjtöttünk néhány emlékezetes megjelenést.


1. Billie Eilish

Billie Eilish a 2020-as Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

Fotó: Getty

Eilish 2020-ban a legjobb album díját is hazavihette, emellett pedig minden figyelmet magára irányított. Zöld Gucci-ruhájával nem hazudtolta meg saját stílusát, mégis ki tudott tűnni a vörös szőnyegen felvonuló többi sztár közül.

2. J.lo

Jennifer Lopez a 2000-es Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

Az első ponthoz hasonlóan szintén egy sokkoló megjelenés, de egy teljesen más értelemben. Jennifer Lopez 2000-ben egy Versace-ruhát öltött magára, amivel minden jelenlévőt és későbbi visszanézőt meglepett. Nem sokat bízott a fantáziára, merészségével pedig a díjátadó történelmének egyik legjellegzetesebb pillanatát okozta.

3. Nicki Minaj

Nicki Minaj a Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

A nagyszájú rapppercsaj mondhatni a Piroska és a farkas mesét vette alapul az estélyre összeállított szettjéhez. A szoknya részen egy emberi arc körvonalát ábrázoló minta szerepelt feketén, a többi részlet — beleértve kapucniszerű fejfedőt is — egyforma vörösben pompázott.

4. Pharrell Williams

Pharrell Williams a 2014-es Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

Fotó: Getty

Egyedi kalap és a jól megszokott Pharrell Williams-stílus. Sportos melegítőfelsője mellé egy barna kalapot vett fel, amivel sikeresen a 2014-es esemény egyik legfurább kiegészítője volt. Ő az élő bizonyíték, hogy nem kell messzire menni a ruhaválasztásnál, hiszen egy átlagostól eltérő fejfedő is lehet nagyon meglepő.

5. Ariana Grande

Ariana Grande a Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

Fotó: Getty

Végezetül pedig nem lehet elmenni Grande Disney-hercegnő-ruhája mellett. Az egyedi tervezésű Giambattista Valli-ruhát egy pár hozzá illő, könyékig érő kesztyűvel egészítette ki, a lábán pedig egy pár Louboutin adott hozzá az összhatáshoz.

+1 Lady Gaga

Lady Gaga a 2010-es Grammy-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

Fotó: Getty

A botrányok királynője viszont nem maradhat le egy ilyen listáról. 2010-ben a Csillag születik és A Gucci-ház színésznője, illetve számos felejthetetlen sláger énekese a csillagokig emelte magát. Szerelésével több gyűrűt aggatott magára, mint amennyi a Szaturnusz körül van, mindezek mellé pedig nagy csillagot is vitt magával a kezében.

Nyitókép: Getty

Forrás: PureWow