Fekete nő színes táskákkal a kezében

Így párosítsd a Guess táskákat és cipőket a tökéletesen összhang érdekében

A Guess márka egyik nagy előnye, hogy a minőség mellett tökéletesen kombinálható termékeket kapunk. Például a Guess táskák csodálatos dizájnjuk miatt kiválóak a szimplább öltözékekhez, ugyanakkor egészen extravagáns szetteket is összedobhatunk általuk. Milyen trükköket vessünk be, hogy a végeredmény tökéletes legyen mindkét esetben?


Maximum két feltűnő ruhadarabot viseljünk!

A Guess női táska modellek között jócskán akadnak kirívó és jellegzetes darabok. Az amerikai márka egyébként is híres arról, hogy dinamikusan használja az élénk színeket és különleges megoldásokat. Az ilyen táskához pedig maximum még egy feltűnő kiegészítő dukál. Például akár egy Guess női cipő vagy egy látványos karóra. A lényeg, hogy a nagyon különleges darabok halmozását ne vigyük túlzásba, mert egyszerűen el fogják nyomni egymást. Aminek pedig az a végeredménye, hogy egyik szépség sem fog érvényesülni rajtunk igazán. A legjobb, ha például egy pink Guess táskához hasonlóan pink vagy eltérő színű, de szintén élénk cipőt választunk, de a ruhánk közben visszafogott. Ezzel jól kiemeljük és egyúttal ki is egyensúlyozzuk a Guess termékek pezsgő és élénk színvilágát.

Egyetlen minőségi darab képes az egész szettet minőségivé tenni

Néha a kevesebb szó szerint több. Ez a Guess táskák esetében duplán igaz. Nézzünk ki magunknak egy igazán impozáns Guess táskát, és az csodát művel majd a szettünkkel. Ilyenkor nem is kell, hogy minden ruhadarabunk tökéletesen makulátlan és dizájnolt legyen. A varázslat a Guess női táska esetében már egy egyszerű farmerrel és sneakerrel is működik, vagyis ebből a szempontból nem csak kizárólag magassarkút vagy balerinát tudunk hordani a Guess táskákhoz. Egyébként is egy Guess modell nagyon jól működik a sneakerekhez.

Ne ragaszkodjunk feltétlen a jól ismert divatszabályokhoz!

Pár éve még alapvetően számított, hogy olyan színű táskát választunk, amilyen a cipőnk – és pont. Erről nagyon ritkán tértek el. Azonban manapság pont az ellenkezője történik. Válasszunk más színű cipőt a táskához. Ha a táskánk például egy lime zöld modell, ami egyébként most nagyon trendi szín, akkor válasszunk hozzá bézs, sárga, kék vagy fehér cipőt. Meglátjuk majd, hogy mennyire különleges összhatást ad, ha teljesen eltérő színkombinációkat viselünk magunkhoz. Az ilyen kombinációhoz pedig szinte bármilyen más szín jól passzol. Vehetünk fel hozzá zöld ruhát, kéket vagy mintás darabokat egyaránt, ahogyan egy szimpla fekete szettet is.

Játsszunk bátran a mintákkal!

Az idei trendek igazán nagy teret hagytak a virágmintáknak és a látványos, bohém patchwork megoldásoknak. Ezt használjuk ki bátran! Viseljünk például egy csinos mintás szandált, amit kombináljunk eltérő mintájú Guess táskával. Persze, azért ilyenkor figyeljünk oda, hogy ne legyen rajtunk mintatobzódás. Ezt úgy tudjuk elkerülni, hogy a ruhánkon már nem lesz minta, maximum az övünkön. Viszont meg is fordíthatjuk a stílust. Válasszunk egy nagyon mintás ruhát és viseljünk hozzá visszafogott színű Guess táskát és cipőt. Mindkét esetben elegáns végeredményt kapunk.

(X)