Haját festő nő

Ez az egyszerű hajfestési technika a TikTok és a nyár kedvence

Aki mostanában járt a TikTok-on, egy új, népszerű hajtrenddel találkozhatott, amely meghódította az internetet.

A laza nyolcmilliós nézettséget elérő Scandi hairline kevés karbantartást igénylő hajfestési technika tökéletes módja annak, hogy idén nyáron feldobjuk a hajszínünket.

Michael Gray, a brit John Frieda hajápoló márka kreatív stylistja szerint a skandináv hajvonal olyan színezési technika, amely azt utánozza, hogy a Nap hol éri a homlok bizonyos részeit. Ez a trend nem csak egy olcsó lehetőség arra, hogy a szőkeséget feldobja, de a szőkítés káros hatásait is nagyszerűen korlátozza, mivel csak a babahajakat színezi. Ez a technika ezáltal világosabb és világosabbnak tűnő, „glória” hatást kölcsönöz a haj többi részének, minimális erőfeszítéssel.

„A fodrászok vesznek egy kis részt a hajból a hajvonal mentén, ismertebb nevén a babahajakból, és szabadkézi világosítóval szőkítik őket. Ez a módszer gyors, fáradságmentes és világosabb megjelenést eredményez, miközben természetes és zökkenőmentes megjelenést biztosít”

– magyarázza Gray.

Ha úgy döntünk, hogy mi is kipróbáljuk ezt a hajszínt, fontos, hogy ápoljuk a hajunkat, hogy a szín minél tovább frissnek tűnjön. Gray színtartó sampon használatát javasolja a hajszín élettartamának meghosszabbítása érdekében.