
Húsvéti csokoládékollekciót dob piacra a Louis Vuitton – ezt neked is látnod kell!
A dekadens finomságot a luxusmárka egy világhírű cukrásszal közösen készítette el.
Idén húsvétkor különleges kollekciót mutat be a Louis Vuitton, amely középpontjába a csokoládé került. A fényűző kínálat középpontjában a látványos Chocolate Egg Bag áll – a Maison ikonikus Egg Bagjának ehető újraértelmezése, amelyet eredetileg Nicolas Ghesquière tervezett a 2019-es tavaszi/nyári női kollekcióhoz.
A kollekció elkészítésében a világhírű cukrász, Maxime Frédéric is részt vett.
A pazar külsejű Egg Bag futurisztikus sziluettje az ő iránymutatásával jött létre. A részletgazdag külső héj 70%-os étcsokoládéból készült, mély és intenzív ízvilágot kínálva, míg a fogantyúk, a pánt és a cipzár 40%-os tejcsokoládéból jöttek létre, hűen tükrözve a bőr részletes textúráját. A tojás felületéről természetesen nem maradhatott el a Louis Vuitton monogramjának dombornyomata sem.
A belsejében 40%-os tejcsokoládé rejlik, krémes mogyorós giandujával (olasz csokoládékeverék mogyoróval) a közepén, ami kifinomult kontrasztot kölcsönöz a darabnak.
A körülbelül egy kilogrammos csokoládétojásból készült táska a hírek szerint 225 euróba (kb. 89 ezer forint) kerül, valamint kizárólag kiválasztott üzletekben, többek között Párizsban, New Yorkban, Szingapúrban és Sanghajban kapható majd.
Forrás: Hypebeast
Nyitókép: Christian Wiediger/Unsplash