Pasztell színű körmök virágok előtt

Visszatértek a pasztellszínek - íme az új körömszín trend

A pasztellszínek hivatalosan is visszatértek! És azt is eláruljuk, hogy pontosan melyik lett az új körömszín trend a nyár végére.


Ha te is előszeretettel görgeted az Instagram- és a TikTok felületét, akkor már valószínűleg tudod, hogy a levendula lett az új körömszín trend.

A levendulát még januárban az év színének tippelte a WGSN trend-előrejelző, aki szerint ez a szín nyugalmat és derűt hoz az életbe. És annak ellenére, hogy a szín főként a tavaszhoz társul, idén nyár végére robbantott nagyot.

De minek köszönhető ez az óriási levendula szín hype?

Úgy tűnik, hogy Sofia Richie legutóbbi TikTok-videója is erősen benne van a trend mögötti őrületben, illetve a Taylor Swift Lavender Hazel dalának köszönhető TikTok-trend is rátett egy lapátra. A dalt ugyanis számos körmös felhasználta a levendula körömfestések alá hanganyagként.

Miért imádják ennyien?

A levendulaszínű körmökben az a nagyszerű, hogy rendkívül könnyen és sokféleképpen beépíthetjük, akár a tömbszínt, akár a bonyolultabb díszítést részesíted előnyben.

Egy vékony, lila francia vég egy rövid, praktikusan lekerekített négyzet alakú körmön tökéletes választás ahhoz, hogy a nude körmöket feldobd és kicsit nyáriassá varázsold. De ezen kívül még százféleképpen variálhatjuk ezt a bájos színt. Mutatunk is pár példát!