géllakkozott köröm

A francia krémkörmök töretlenül hódítanak − ezért olyan népszerűek

Folyamatosan keressük a következő körömtrendet és a következő körömszín árnyalatot. És bár az áfonyás-tejes körmök és az aurás körmök most nagyon divatosak, észrevettünk egy új körömlakk-trendet is.


Ez pedig a francia krémszínű köröm! A tejes manikűrtől nem is áll messze, de a francia krém manikűr rózsaszín árnyalatú, és inkább egy krémes, sárga tónus húzódik végig rajta. Híres manikűrösök és körömszakértők osztják meg sorra a francia krémes körömlakkjaikat, és hozzá pár hasznos információt is, amit tudni érdemes róluk.

​Mik azok a francia krémkörmök?

Mint említettük, a francia krémkörmök a tejes körmökhöz hasonlítanak, csak sárga/krémszínű árnyalatúak. Az elnevezés a Biosculpture egy bizonyos árnyalatából, a French Creme-ből ered. A flakonban az árnyalat úgy néz ki, mintha rózsaszínű lenne, de a körmökön krémes finishe van, ami megkülönbözteti a többi körömfestéktől, amivel idén eddig találkoztunk. Egy opálos fedőlakkal rétegezve a végeredmény egy magas fényű, mázas, semleges tónus, amiben szinte beleharapnánk.

Julia Diogo manikűrös francia krémkörmét az immár ikonikussá vált Biosculpture árnyalatával, a French Crème-mel készítette.

Ez a Betina Goldstein manikűr igazán megmutatja az ínyenc krémtónusú lakkok erejét.

Ez az Iram Shelton által készített mázas krémes megjelenés tökéletes azoknak, akik szeretik a hosszabb körmöket ütős kivitelben.

A nagyszerű francia krémmanikűr kulcsa – ahogy az Alyx Lippiat körmein is látszik −, az, hogy olyan lakkot válasszunk, amely inkább fehér/krémszínű, mint rózsaszínű.

Jasmine Tookes manikűrje rávilágít arra, milyen jól mutathat egy krémes manikűr, ha meleg, krémes alaptónus húzódik végig rajta.

​Hogyan készítsd el?

A francia krémes megjelenés kulcsa az előkészítésben és a lakkozásban rejlik. Először is fontos, hogy sima, csiszolt alaplakkozással kezdj, és hogy a körömágybőröd jól előkészített legyen. Ezután válasszon olyan lakkot, amelynek tejes, krémes árnyalata van, és amely a körömre felkenve nem tűnik túl rózsaszínnek vagy túl sárgának (vásárlás előtt mindig nézze meg a termék fotóit, mert ritkán néz ki ugyanúgy a körmön, mint az üvegben). A jó hír az, hogy mi elvégeztük helyetted a nehéz munkát, és biztosan tudjuk, hogy az alábbi négy lakk tökéletesen eltalálta a francia krémmániás körmöt.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Marie Claire UK