Kylie Jenner a 2023-as MET Gálán

Kylie Jenner visszahozza azt a trendet, amit soha nem szerettünk igazán?

Úgy tűnik, Kylie Jenner visszatért a csendesebb divatkorszakához.


A valóságshow-sztár és szépségipari vállalkozó nyár óta a stealthy-chic („lopakodó”) ruhatárat részesíti előnyben, tökéletes kis feketékkel és minimális magassarkú viseléssel – amiről a Vogue is beszámolt.

A hétvégén Kaliforniában is visszafogott öltözetben kapták lencsevégre, egy kivágott fehér tank topot és egy szűk szürke szoknyát viselt. Ez így klasszikus párosítás lenne − csakhogy egyúttal felelevenítette a 2000-es éveket uraló szoknya-leggings trendet is.

Nem csodálkoznánk, ha Jenner ezt a réteges öltözködést újra aktuálissá tenné.

Kylie Jenner szoknya \u00e9s leggins p\u00e1ros\u00edt\u00e1sban

Fotó: Profimedia


Jenner szürke szoknya és leggings párosítása kapcsán felmerül a kérdés: ez egy szett, vagy szándékosan kombinálta őket, hogy visszarepítsen minket kicsit 2008-ba?

Ettől függetlenül, a hegyes MM6-os magassarkúval és a luxus bőr táskával az egész megjelenés frissként és modernként hatott. Úgy tűnik, Jenner harisnyás fázisban van: a múlt héten fehér harisnyát párosított egy nude színű bodycon Atlein ruhával.

Mindkét megjelenés balerina külsőt kölcsönöz viselőjének, felidézve azt az ikonikus képet, amikor Brittany Murphy táncos lábszármelegítőt visel Louboutins-szal. Még ha a valóságban nem is tudsz piruettezni vagy pliézni, akkor is öltözködhetsz úgy, mintha kiráznád a kisujjadból.

Nyitókép: Getty Images