A Schiaparelli Lady Gagának készített, békét szimbolizáló, aranyozott kitűzője három méretben is kapható

Piacra dobták Lady Gaga Joe Biden beavatási ceremóniáján viselt kitűzőjét

Most már bárki magán viselheti a márka aranyozott galambkitűzőjét, melyet Lady Gagán láthattunk Joe Biden beavatási ceremóniáján.


A januári ceremónián a popsztár egy Rose Rose által tervezett Schiaparelli ruhát és egy hatalmas aranyozott békegalamb kitűzőt viselt, melynek jelentéséről Lady Gaga külön Twitter-posztban mesélt. Ebből kiderült, hogy az olajágat hordozó galambbal az énekes azt akarta szimbolizálni, hogy békéljen meg mindenki egymással.

A galamb a Schiaparelli divatház számára is különleges szimbólum. Elsa Schiaparelli, a francia divatház alapítója, akit sokszor emlegettek Coco Chanel legnagyobb riválisaként is, a második világháború alatt egy galambkitűzőt viselve érkezett New Yorkba, miután Franciaországból áttelepedett 1941-ben.

A Schiaparelli most már mindenki számára elérhető, három méretben is kapható kitűzője után beérkező, összes bevételt Lady Gaga Born This Way nevű Alapítványa kapja, mely azért dolgozik, hogy világszerte pozitívan befolyásolja a fiatalok életét és mentális egészségét.