Jennifer Lawrence ünnepi eseményen

Íme a nyári latte sminktrend ünnepi verziója Jennifer Lawrence-től

Jennifer Lawrence a napokban vett részt Manhattan legcsillogóbb eseményén: a Saks Fifth Avenue ünnepi kirakatának leleplezésén. Az eseményen azonban nem csak a túlzó kirakatdekoráció kápráztatta el az embereket, hanem a színésznő ünnepi latte sminkje is, mely a nyári trend tovább gondolt verziója.


Jennifer Lawrence megjelenését Hung Vanngo sminkes és Rebekah Forecast fodrász készítette el. A sminket Vanngo a Dior Forever Skin Glow Primerrel kezdte, a pirosítót lecserélte, és csak egy tejeskávé színű bronzosítót (Dior Forever Natural Bronze 02-es árnyalatban) használt a színésznő almácskáira.

Lawrence csillogóan füstös szemét a Diorshow 5 Couleurs 5 Couleurs Pancho árnyalatával készítették el, melyet a szemhéjra és az alsó szempillasorra vittek fel.

A csillámos szemhéjfestékek alkalmazása a nyári trendet ünnepire cseréli. Vanngo pedig tökéletes munkát végzett, így már mi is tudjuk, milyen lesz az ünnepi sminkünk.

TikTok-videó a smink elkészítéséhez:

@lilainc Replying to @🖤🌞🌿lauren🌿🌞🖤 i keep getting this comment (and compliment) more and more so im reposting this look and Im just obsessed with all of her recent glam, vibes, etc. #jenniferlawrence #jenniferlawrencemakeup #jenniferlawrenceglam #jlaw #celebritymakeup #viralmakeup #harrystyles ♬ Adore You - Harry Styles

Nyitókép: Getty

(Vouge)