Mindössze ez a 4 sminktrend uralja majd 2023-at

Mindössze ez a 4 sminktrend uralja majd 2023-at

Korábbi cikkeinkből már tudhatod, hogy milyen köröm, haj divat és szépségápolási trendek uralják a 2023-as évet, már csak a sminktrendek változásairól nem számoltunk be.


A 2023-as smink trendek abban különböznek az előző évek trendjeitől, hogy sokkal kevésbé a konkrét technikákról, mint inkább egy bizonyos mentalitás elfogadásáról szólnak. Idén nem kell azon görcsölnünk, hogy lépést tartsunk az új smink divattal, megnyugodhatunk, ugyanis 2023-ban minden arról szól, hogy a sminkünk értünk legyen, személyre szabottan. Íme 4 sminkelési trend, ami idén lesz divatos.

Gyors termékek

A rohanó világ 2023-ra sem lassít le, így az egyik legfontosabb tényező idén egy sminktermék megvásárlásánál az legyen, hogy gyorsan és hatékonyan lehessen vele dolgozni. Szerencsére már számos olyan termék van a piacon, melyekkel könnyedén és egy-két mozdulattal végezhetünk el fontos lépéseket a sminkelés során. Gondoljunk csak a stiftes pirosítókra, amiket csak felkenünk és már készen is vannak.

Gazdag bőr

A drága bőr egyenlő az ultrahidratált, egészséges arcbőrrel. Ez nem jelenti azt, hogy mindenképp felső kategóriás luxus termékekkel kell ápolnunk arcunkat, azonban a cél az, hogy úgy fessen. Az elv lényege, hogy egy ultra-hidratált, fényes arcbőrt hozzunk létre, amely „hibátlannak” és minimálisnak tűnik.

Többfunkciós termékek

A több funkciós termékek az első pontunkat segítik: a drága időnket. Egy termék annál jobb, minél több dologra tudjuk felhasználni. 2023-ban ezek lesznek a legnagyobb segítségünkre egy-egy smink elkészítésénél. Gondoljunk csak azokra a rúzsokra, melyeket pirosító, sőt szemhéj festékként is tudunk alkalmazni. És a kombinációk sora végtelen.

Új generációs hibridek

A smink és a bőrápolás közötti határok egyre inkább elmosódnak, és ez 2023-ban sem lesz másképp-Idén minden arról szól, hogy olyan bőrápolási és sminktermékeket keressünk, amelyek egymás előnyeire támaszkodva a legmeggyőzőbb, természetesnek ható finisht hozzák létre.