Egy modell készül a színfalak mögött a Wardah által bemutatott Klamby SS23 kifutó show előtt a 2022-es Londoni Divathéten

5 tavaszi szépségtrend, amiről tudnod kell

A 2023-as tavasz/nyár az optimizmusról és az egyéniségről szól a szépségszakértők szerint. A merész árnyalatokban csillogó sminkektől a vagány hajig, a szezon legtrendibb stílusai lehetőséget kínálnak a saját, egyedi megjelenés megteremtésére.

1. Szikrázó csillogás


Az 2023-as évad kifutóin minden csillogott, a gyémántokkal kirakott szemhéjtól a csillogó szemhéjfestékig és az arcékszerekig.

Használjuk ki a trendet finoman, csillogó, fémes árnyalatú szemhéjfestékkel, vagy tűzzünk egy kis gyémánt ékszert a szemünk sarkába.

2. Rózsaszín

A rózsaszín színű ajak-őrület ebben a szezonban is folytatódik, a rágógumi árnyalattól a fukszián át a magentáig minden árnyalatban trendik lesznek a különböző sminkek.

3. Hátrafésült haj

A tavaszi divathetek legnagyobb hajtrendje a sima, hátrafésült megjelenés volt, amely a hosszú és rövid frizurákhoz egyaránt stílusos és elegáns frizurát eredményezett.

4. Alig látható szemöldök

Örülünk vagy sem, a ceruzavékony szemöldök visszatért, elég csak Bella Hadidra gondolni a párizsi divathéten. A Missoni és a Dries Van Noten sminkesei természetesen ápolt szemöldököt varázsoltak, míg Victoria Beckhamnél a szemöldököt kissé kivilágosították, hogy illeszkedjen a szem- és ajakszínek tompa tónusaihoz.

5. Szilva száj

A tavaszi bemutatók egyik legmeglepőbb trendje, a szilva és bogyósgyümölcs ajakszíneket többek között a Chanelnél, Molly Goddardnál és Versace-nál is láthattuk. Egy szaténfényű rúzst matt bőrrel és minimális sminkkel párosítva nyárias megjelenést varázsolhatunk magunknak.